Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

The Sims 4’e Vampir Paketi Geliyor

Rol yapma oyunu denildiğinde ilk akla gelen The Sims 4' e Vampir paketi geliyor. Vampir olup normal hayatını sürenlerin kanını emeceğiz.

The Sims 4 hayranları burada mı? Sayılarının oldukça fazla olduğunu biliyorum. Hem bayan hem de erkek popülasyonu olarak en dengeli oyunlardan birisi olan Sims serisinin 4. oyununa yeni bir paket geliyor. The Sims 4′ e Vampirler geliyor.

maxresdefault 6 

Bundan sonra, Simslerinizi vampir yapabileceksiniz. Vampirlere özgü birçok içeriği oyuna ekleyen Sims 4, kendinize özel ev tasarlamanızı, gotik eşyalar giymenizi sağlıyor. Hatta ve hatta, oyuna tabut şeklinde yatak da geldi. 

Yeni paket, 24 Ocak’ ta satışa sunulacak. Fiyatı hakkında henüz bir açıklama yapılmayan ek paketin, yakında fiyatı da belli olacaktır. Vampir konulu içerikleri seven Sims oyuncularını çok sevindirecek olan bu paketle birlikte bir de video yayınlandı. 

Sims 4′ ün Vampir eklenti paketinin videosunu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz. Hepinize iyi seyirler dilerim.

The Sims 4 Vampires: Official Trailer

Videodan gördüğünüz gibi, vampir ek paketi adeta gümbür gümbür geliyor. Sayısız seçenek arasından kendinize uygun olan vampiri özelleştirebilir, muhteşem evlerde yaşayabilirsiniz. Şato gibi evlerden bahsediyorum. İnsanların korkulu rüyası olacak, onları emip vampir yapacağız.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.