Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

The Resident Evil 2 Remastered Duyuruldu!

The Resident Evil 2 Remastered tüm platformlar için duyuruldu.

Yılların efsanevi oyunu olarak bilinen The Resident Evil 2, ilk kez 1998 yılında konsol ve bilgisayar platformlarında oyuncuların karşısına çıkmıştı.

The Resident Evil 2 Remastered Duyuruldu 2

Capcom tarafından geliştirilen ve yayınlanan yapım, o dönem ki teknoloji ile oldukça kaliteli işler ortaya koymuştu. E3 2018’de Sony tarafından duyurulan The Resident Evil 2, Remastered sürümü ile milyonlarca oyuncuya hitap etmeye hazırlanıyor. PlayStation 4, Xbox One ve PC platformu için duyurulan yapım, aksiyon ve gerilim yüklü olacak.

Gerçekçi bir dünyanın yer alacağı oyunda zombilerle mücadele edeceğiz. Karanlıklarla dolu bir dünyada hayatta kalabilmek için elimizden geleni yapacak ve birbirinden farklı tehlikeler ile karşı karşıya geleceğiz. Yıllar sonra The Resident Evil 2’yi yeniden oyunculara sunmayı tercih eden Capcom, tüm platformlar için yeni oyununu 25 Ocak 2019’da yayınlayacak. E3 2018’de yaılan lansman ile duyurulan oyun, fragmanı ile oyunculara oldukça gerçekçi bir yapı sunduğunu gözler önüne seriyor. 2019’da çıkacak olan oyun gerilim yüklü olacak.

The Resident Evil 2’nin E3 2018 fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Resident Evil 2 E3 2018 Trailer - RE2 is back!

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.