Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

The Prison Game Bugün Yayınlanıyor!

The Prison Game bugün Steam'de oyuncuların karşısına çıkacak.

MOS Games imzası ile Steam’de boy gösteren The Prison Game Türkçe diline sahip olarak bugün yayınlanacak. Erken Erişim Oyunu olarak karşımıza çıkan oyun 20 Şubat’a kadar da yüzde 15 indirim ile 34.00 TL olarak satış yapacak.

The Prison Game Bugün Yayınlanıyor 2

Çok oyunculu olarak hayatta kalma üzerine kurulan The Prison Game’de amacımız zorlu hapishane koşullarında azılı ölüm mahkumlarına karşı kendi imkan ve becerilerimiz ile hayatta kalmaya çalışacağız. Birbirinden azılı suçluların yer aldığı bu hapishane de canımıza kast eden birçok düşmanımız olacak. Artan suç olaylarında yetersiz kalan hapishanelerin yerini artık terkedilmiş şehirler alıyor. Suçlular etrafı yüksek duvarlarla çevrili terk edilmiş şehirlere gönderilerek burada yaşamaya zorlanıyorlar.

Hiçbir güvenliğin ve otoritenin olmadığı bu şehirlerde mahkumlar kendilerini savunuyor ve hayatta kalmaya çalışıyorlar. Oyuncular hiç beklemedikleri bir anda başka bir mahkum tarafından saldırıya uğrayabiliyor ve hayatından olabiliyorlar. Oyundaki amacımız kısacası gizlenmek, savaşmak ve hayatta kalabilmek oluyor. Ateşli ve kesici silahların yer aldığı oyunda gece gündüz döngüsü ile gerilim ve aksiyon hat safaya çıkıyor. Oldukça zengin bir içeriğe sahip olan ve hemen hemen her sahnenin aksiyonla geçtiği yapımın fiyatı 40.00 TL olarak belirtildi. 20 Şubat’a kadar yüzde 10 indirime giren oyun 34.00 TL olarak satışlarına devam ediyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.