Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

The Pathless Başlangıç Rehberi

The Pathless isimli oyunda işinize yarayacak bir çok bilgi öğreneceksiniz.

The Pathless isimli oyun bir Apple Arcade oyunudur. Bu oyun konsol kalitesinde grafiklere sahip bir mobil oyun olarak karşımıza çıkıyor. Oyunda bir avcı oluyoruz ve maceraya çıkıyoruz. Bu maceranın amacı ise kötülüğü ortaya çıkaran düşmanları bulmak ve yok etmek. Bu macerada da tabi ki bir sürü kötülük karşımıza çıkacak ve bunları yok ederek yolumuza devam edeceğiz. Oyunda ilk başta tek başınıza oynuyorsunuz ve ilerleyen zamanlarda bir kartal da size eşlik etmeye başlıyor. Size kapışmalarda yardımcı oluyor ve onuna bir yerlere gidebiliyorsunuz. Oyunda ki haritalar oldukça büyük. Haritada keşfedebileceğiniz bir çok yer bulunuyor.

The Pathless Başlangıç Rehberi isimli yazımızda ise sizlere bu macerada yardımcı olacak bir çok bilgi öğreneceksiniz. Bu ipuçları sayesinde oyunda zorlanmadan ilerleyecek ve maceraya devam edeceksiniz. Kafanızda herhangi bir kafa karışıklığı da olmayacak. Eğer hazırsanız konumuza geçelim ve ne gibi bilgiler var hep beraber görelim.

The Pathless baslangic rehberi 2

The Pathless Başlangıç Rehberi

Oyunda karşınıza çıkacak bir çok küre olacaktır. Bu uçan ya da süzülen küreleri cihazları vurmalısınız. Ayrıca şunu da unutmayın ki, oyunda koşarken hızlanabiliyorsunuz. Koşmak içinde bir enerjiye ihtiyacınız olacaktır. Bu enerjiyi sağladıktan sonra sonsuza kadar koşabilirsiniz. Peki bu enerjileri nereden alacağız? Tabi ki o küreleri ve cihazları yok ederek. Tek yapmanız gereken bunları yok etmek için okunuzu kullanmaktır.

Maske

Oyun başlarında bir mezarda bir şey keşfedeceksiniz. Orada bir maske bulmuş olacaksınız. Bu maske gerçekten çok güçlü bir eşyadır ve bunu bol bol kullanacaksınız. Bununla hasar veremezsiniz. Haritada gizli yolları keşfedebilir ve oralara geçebilirsiniz. Yolları kapatan bir çok engel olacaktır. Mesela duvarlar. Maskeyi taktığınız anda bu duvarlar yok olacak bir portal içinden geçebiliyorsunuz gibi yolunuza devam edebiliyorsunuz. Şunu da unutmayın. Maskeyi taktığınızda hızınız azalacaktır. Maskeyi çıkarmayı da unutmayın.

Kartal

Konu başında da dediğimiz gibi oyun başlarında bir kartal ile tanışacaksınız ve bu sizin yol arkadaşınız olacak. Buna tutunarak yükseklere çıkabilirsiniz. Onunla güzel bir görüş açısı elde edebilirsiniz. Ayrıca kartal ile uçarken değişik hareketlerde yapabilirsiniz. Oyunda en eğleneceğiniz silah ise okunuz olacaktır. Her durumda atış yapabilir ve düşmanlara hasar verebilirsiniz.

The Pathless ile ilgili rehberin sonuna gelmiş bulunuyoruz. Sormak istediğiniz bir şey olursa yorum yaparak sorabilirsiniz. Görüşürüz.

The Pathless - Launch Trailer | PS5, PS4

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.