Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

The Outer Worlds Unreal Engine 4 ile Yapılıyor

Obsidian yeni oyununda Unreal Engine kullanıyor.

VGA 2018’in en ilgi çeken duyurusu da belki Obsidian Entertainment’ın yeni oyunu oldu. Bilim kurgu temalı bu RPG oyununda görünüşe göre Unreal Engine 4 grafik motoru kullanılacak. Bunun dışında geliştirici ekip teknik detayları açıklamasa da, eminiz pek çok oyuncu The Outer Worlds için alınan bu karardan memnun kalacaktır. Sonuçta Unreal Engine motorları her zaman sorunsuz oldu ve performans sıkıntıları nadir olarak yaşandı.

the outer worlds unreal engine 4 ile yapiliyor 1

Gerek Unreal Engine 3, gerekse Unreal Engine 4 grafik motorları belki görsellik açısından muazzam değillerdi fakat optimizasyon denilince akla ilk gelen isimler oldular. Obsidian da Twitter üzerinden gelen bir soruya yanıt verince The Outer Worlds’de Unreal Engine 4’ün kullanılacağı ortaya çıktı.

The Outer Worlds’de dünyadan en uzak koloni olan Halcyon’da bir kolonici gemisi içinde uyanacağız ve kendimizi derin bir komplonun ortasında bulacağız. Sonrasında uzayın derinliklerine dalacak ve farklı grupları keşfedeceğiz. Daha önceki Obsidian oyunlarında olduğu gibi The Outer Worlds de oyuncuya serbestlik tanıyacak ve hem hikayenin kendisi, hem de karakterimiz kararlarımıza göre gelişim gösterecek.

Ümit ediyoruz ki The Outer Worlds de zamanında Fallout: New Vegas’ın yarattığı etkiyi yakalayabilir. The Outer Worlds’ün 2019’da çıkması planlanıyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.