Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

The Outer Worlds Satış Rakamları İle Beklentileri Aşmış!

The Outer Worlds deli gibi satıyor.

2020 yılında Nintendo Switch platformu için de lansmana çıkan The Outer Worlds 25 Ekim’den bu yana konsol ve bilgisayar platformunda oynanmaya devam ediyor. Gelen bilgilere göre oyun satış rakamları ile beklentileri aşmış.

The Outer Worlds Satış Rakamları İle Beklentileri Aşmış 2

Obsidian Entertainment tarafından geliştirilen ve Take Two Interactive tarafından hem konsol hem de bilgisayar platformu oyuncularına sunulan The Outer Worlds geniş kitleler tarafından oynanmaya devam ediyor. Bilgisayar platformu için Epic Store üzerinde satışlarına devam eden yapım şuana kadar oldukça başarılı bir süreci geri de bırakmış.

Altchar’ın haberine göre Take Two imzalı yapım şuana kadar oldukça güzel satışlara imza atmış ve beklentileri karşılamış. Haber içerisinde oyunun güncel satış adedi belirtilmezken satışları ile tatmin ettiği ve hatta beklentileri geride bıraktığı ifade edilmiş.

Önümüzdeki yıl içerisinde Switch platformu oyuncularına da sunulacak olan yapım aynı içerikler ile yüksek satışlara imza atmaya çalışacak. Obsidian’ın açıklamasına göre de oyun son yayınlanan mali rapora göre beklentileri aşmayı başarmış.

Oyun 2020 yılı içerisinde Steam üzerinde de satışlara açılacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.