Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

The Outer Worlds 5 Haziran’da Nintendo Switch’e Gelecek

The Outer Worlds yayınlanan bir blog yazısında Nintendo Switch için çıkış yapacak.

The Outer Worlds hem fiziksel ve dijital olarak 5 Haziran tarihinde çıkacak. Oyunun yapımcısı olan Obsidian Entertainment ve Nintendo oyunun Nintendo Switch için çıkacağını ve büyük bir ilk gün yaması ile birlikte geleceğini duyurdu.

The Outer Worlds 5 Haziranda Büyük Bir İlk Gün Yaması Alacak 1

Oyunun Switch versiyonu, COVID-19‘un Switch portunda çalışan Virtous ekibini etkilemesi nedeniyle bu yılın başlarında ertelendi. Oyun başlangıçta yalnızca dijital olarak yayınlanacak olsa da, yayıncı Özel Bölümü daha sonra cartridge’da da yayınlanacağını doğruladı.

Obsidian Enteratinment’ın yayınlamış olduğu blog’da geliştirici şimdi Switch oyunun yeni küresel yayın tarihi açıkladı. Buna ek olarak, oyunu fiziksel olarak satın alanların oldukça büyük bir günlük bir yama (6GB’a kadar) indirmeleri, oyun oynama optimizasyonlarını, ek yüksek çözünürlüklü dokuları ve diğer çeşitli düzeltmeleri indirmeleri gerekeceği açıklandı.

Obsidian Entertainment “5 Haziran 2020’de Nintendo Switch için Outer Worlds’ü başlatmayı planladığımız heyecan verici bir güncellemeyi paylaşmak istedik” diyor blog yazısı. “Yeni sömürgecilerin bir başka platform için gelişine hazırlanırken, bu yolculuğu yapanlar için, özellikle ürünlerinizi fiziksel formda tercih eden sömürgeciler için çok önemli bilgilerimiz var. Perakende sürümü The Outer Worlds fiziksel bir kartuşla geliyor ve 6 GB’a kadar olan bir günlük bir yama eşlik edebilir. Bu yama, oyunu optimize edecek, yüksek çözünürlüklü dokular sağlayacak ve Halcyon çalışanlarına en iyi oyun deneyimini sunmak için diğer düzeltmeleri de içerecek.” diyor.

Oyun Nintendo Switch’te 59.99 Dolar olarak satılacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.