Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

The Messenger 19 Mart’ta PS4’e Gelecek!

The Messenger'ın PS4'e çıkması için sayılı günler kaldı.

2018 yılında konsol ve bilgisayar platformu oyuncularına sunulan The Messenger, aylardır oynanmaya devam ediyor. Steam’de bilgisayar oyuncuları tarafından ‘son derece olumlu’ olarak değerlendirilen yapım, 19 Mart’ta PlayStation 4 platformu oyuncularına sunulacak.

The Messenger 19 Mart’ta PS4’e Gelecek 2

Piksel grafiklere sahip olan yapım aksiyon oyunları arasında yer alırken Sabotage imzası ile geliştirilmişti. Steam’de bilgisayar oyuncularını tatmin etmeyi başaran yapım 32.00 TL olarak satışlarına devam ederken, PlayStation 4 platformu için de geri sayımlar başladı. Tek oyunculu bir oynanışa sahip olan yapım 2018’in Kasım ayından bu yana bilgisayar platformu için güncelleme almazken, bugün oyunun PlayStation 4 platformuna geleceği belli oldu.

GamingBolt’un haberi ile öğrendiğimiz gelişmeye göre The Messenger, 19 Mart 2019’da PlayStation 4 platformu için yayınlanacakmış. Bugün PlayStation 4 platformunda oynanış videosu ile gündeme gelen yapım, 19 Mart için geri sayımları başlattı. Steam’de Devolver Digital tarafından yayınlanan oyun, PlayStation Store’da da Devolver Digital tarafından konsol oyuncularına sunulacak.

Rangarenk farklı ortamlara ev sahipliği yapan oyunda ilerledikçe daha zorlu seviyeler karşımıza çıkacak. Aksiyon sahneleri ile konsol oyuncularını tatmin etmeye çalışacak olan yapım sayılı günler sonra oynanmaya başlanabilecek.

The Messenger - Gameplay Trailer | PS4

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.