Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

The Long Dark GeForce’dan Kaldırıldı

The Long Dark'ın stüdyo kurucusu ve oyun direktörü Raphael Van Lierop konu ile ilgili açıklama yaptı.

NVIDIA, GeForce Now ve üzerinde bulunan oyunlarla ilgili biraz sorun yaşıyor. Activision Blizzard‘ın tüm kataloğunu iki hafta önce kaybetmekle kalmadılar, orijinal anlaşmalarında bir gözetim olarak ifade edilenler yüzünden, bundan bir hafta sonra ise Wolfenstein Youngblood hariç hemen hemen bütün Bethesda oyunlarının çekildiğini gördük.

The Long Dark GeForcedan Kaldırıldı

Activision Blizzard ve diğer kaldırılan oyunların yanında ayrıca bugün The Long Dark oyunuda GeForce Now’dan kaldırılmış durumda. Bunun nedeni NVIDIA geliştiricilerinin The Long Dark’ın yayıncısı olan The Hinterland Studio ile bile konuşmadan oyunu hizmetlerine eklemiş olması. Stüdyo kurucusu ve oyun direktörü Raphael Van Lierop, Twitter‘da bu konuyla ilgili açıklama yaptı.

Diğer geliştiriciler veya yayıncılar NVIDIA’nın GeForce Now’a oyunlarını eklediğini biliyor mu ? yada diğer oyunlar acaba bu yüzden mi kaldırıldı ? Bu şu anda henüz bilmediğimiz bir şey olsa da, eğer bir oyun geliştirici izni olmadan oradaysa, NVIDIA’nın kaldırmak zorunda olduğu açıktır.

NVIDIA’nın akış hizmetindeki diğer başlıklarda neler olacağını sadece zaman gösterecek, ancak beta sürümü yayınlandıktan sonraki ilk günlerinde kesinlikle birkaç büyük darbe aldı.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.