Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

The Evil Within 2 Çıktı!

The Evil Within 2, bu sabah PlayStation 4, Xbox One ve PC platformu için çıkış yaptı. The Evil Within 2, Steam'de 266 TL gibi bir fiyat etiketine sahip.

Aylardır beklenen The Evil Within 2 bu sabah PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için çıkış yaptı. Tango Gameworks tarafından geliştirilen The Evil Within 2, Bethesda tarafından yayınlandı.

The Evil Within 2 Çıktı 3

Bethesda, The Evil Within 2’nin yayınlanmasına saatler kala yeni bir çıkış fragmanı yayınlayarak oyun dünyasının gündemine oturmuştu. Yeni yayınlanan fragman kimileri tarafından ürkütücü ve korkunç bir yapıya benzetildi, kimileri için ise oldukça aksiyon dolu bir dünyanın kapılarını açtı. The Evil Within 2’nin yapısına bakacak olursak gerilim dolu bir dünyaya oyun içerisinde bizleri bekliyor. Yeni yayınlanan fragmanın biraz ürkütücü olduğunu söylemek yanlış olmaz heralde. Ancak oyunun senaryosu ve kurgusu gereği beklediğimiz gibi bir yapıya sahip.

Oyun içerisinde yer alan Sebastian Castellanos, kaybolan kızı Lily’yi bulabilmek için amansız bir takibe başlıyor. Dünya’nın yavaş yavaş yok olmaya doğru gittiğini gören Sebastian, biran önce kızını bulmalı. Kızının kaybolması ile kabusa dönen hayatını geri kazanmak isteyen Sebastian, ürkütücü ve korkunç dünyada zombilere karşı savaşmaya karar veriyor. Bugün çıkış yapan The Evil Within 2, Steam’de ki fiyat etiketi ile oyun severlerin gözünü korkutmuş gibi görünüyor. Oyunun fiyat etiketinin 266 TL olması ve Türkçe dilini desteklememesi ülkemizde ki oyun severler tarafından pek de hoş karşılanmadı. The Evil Within 2 önümüzde ki haftalarda indirime girer mi bekleyip göreceğiz.

The Evil Within 2 minimum sistem gereksinimleri

İşletim Sistemi: Windows 7/8.1/10 (64-bit versions)

İşlemci: Intel Core i5-2400 / AMD FX-8320 or better

Bellek: 8 GB RAM

Ekran Kartı: NVIDIA GTX 660 2GB / AMD HD 7970 3GB or better

Depolama: 40 GB kullanılabilir alan

The Evil Within 2 Çıktı 2

The Evil Within 2 tavsiye edilen sistem gereksinimleri

İşletim Sistemi: Windows 7/8.1/10 (64-bit versions)

İşlemci: Intel Core i7-4770 / AMD Ryzen 5 1600X or better

Bellek: 16 GB RAM

Ekran Kartı: NVIDIA GTX 1060 6GB / AMD RX 480 8GB or better

Depolama: 40 GB kullanılabilir alan

Launch Trailer [Red Band] | The Evil Within 2 (2017)

The Evil Within 2’nin Steam ana sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.