Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

The Escapists 12 Aralık’ta Bedava Olacak!

The Escapists yakında bilgisayar platformu oyuncularına ücretsiz olarak sunulacak.

2015 yılında konsol ve bilgisayar platformu oyuncularına sunulan The Escapists günümüzde Steam üzerinde 27.00 TL olarak satışlarına devam ediyor. Oyun önümüzdeki hafta bilgisayar platformu oyuncularına Epic Store üzerinde ücretsiz olarak dağıtılacak.

The Escapists 12 Aralık’ta Bedava Olacak 2

Her hafta çeşitli oyunları ücretsiz olarak bilgisayar platformu oyuncularına dağıtan Epic Store, 2020 yılına kadar bu geleneği devam ettirecek. 2020 yılı itibari ile oyunculara ücretsiz oyunlar dağıtmayı sonlandıracak olan başarılı oyun mağazası hem konsol hem de mobil oyunlara ev sahipliği yapmaya başlayacak. 90 milyondan fazla kullanıcıya sahip olan Epic, 5 Aralık – 12 Aralık tarihleri arasında Jotun Valhalla Edition’ı ücretsiz olarak oyunculara dağıtacak. 12 Aralık itibari ile 27.00 TL değerindeki The Escapists’de ücretsiz olarak dağıtılmaya başlanacak.

Hapishaneden kaçmaya çalıştığımız oyunda kaçış planı yapacak, dilersek hapishane de isyan çıkaracak, dilersek tünel kazarak kaçış yolları arayacağız. Oldukça detaylı bir hapishane de kendimizi bulacağımız yapımda özgürlüğümüze kavuşabilmek için her yolu deneyeceğiz.

Risk almak isteyen oyuncular dilerlerse herhangi bir gardiyanı etkisiz hale getirebilecek, onun üniformasını giyerek kaçış yolları kollayabileceğiz.

Minimum Sistem Gereksinimleri
  • İşletim Sistemi: Windows XP
  • İşlemci: Dual Core CPU 2.4 gHz
  • Bellek: 2 GB RAM
  • Ekran Kartı: Intel HD Graphics 4000, Nvidia GeForce 8000, ATI Radeon HD 4800 Series
  • Depolama: 2 GB kullanılabilir alan
  • Ses Kartı: Windows Compatible Card

The Escapists Launch Trailer [PC]

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.