Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

The Elder Scrolls Online’ın Dragon Bones DLC’si Yayınlandı!

The Elder Scrolls Online'ın Dragon Bones DLC'si PlayStation 4 ve Xbox One platformu için yayınlandı.

Aksiyon rol oyunları arasında milyonlarca oyuncuya sahip olan The Elder Scrolls Online’ın yeni DLC’si olan Dragon Bones nihayet yayınlandı.

The Elder Scrolls Online’ın Dragon Bones DLC’si Yayınlandı 2

Oyuncular tarafından sabırsızlıkla beklenen yeni DLC oyuna bir sürü yeni özellik, yükseltme içeren ve herkes için ücretsiz bir eklenti sunuyor. 2018 yılının ilk önemli güncellemesi olarak karşımıza çıkan Dragon Bones DLC’si Xbox One ve PlayStation 4 platformundaki oyunculara ücretsiz olarak sunuldu. Yeni DLC oyun içerisine normal ve veteran olmak üzere iki yeni zindan ekliyor. Yapılan açıklama ile zindanların isimleri Scalecaller Peak ve Fang Lair olarak duyuruldu. Oyuncular bu iki zindandan birini girdikleri takdir de eşyalar, canavar setleri, koleksiyonlar ve ödüller ile Renegade Dragon Priest maskesi kazanıyorlar.

Oyunun Dragon Bones DLC paketi ESO Plus üyeleri için tamamen ücretsizdir. Ancak üye olmayan oyuncular Crown Mağazasından yeni DLC’yi satın alabilirler. Herkes için ücretsiz olan Update 17’de Dragon Bones DLC’si ile beraber oyunculara sunuluyor. Güncelleme ile oyuna yenilenmiş bir kıyafet sistemi, iki yeni muharebe sahası, oldukça beklenen bir ev depolama sistemi, seviyelendirme ve beceri danışmanları ile savaş için çeşitli stratejik gelişmeler gibi ek oyun özellikleri getiriyor.

Oyunun Dragon Bones güncelleesi 12 Şubat’ta bilgisayar platformu için piyasaya çıkış yapmıştı. Bugün yapılan duyuru ile yeni DLC’nin PlayStation 4 ve Xbox One platformuna çıkış yaptığı bilgisi verildi.

DLC’nin tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

The Elder Scrolls Online: Dragon Bones – Official Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

1 Yorum

  1. Ufuk POYRAZ

    Teşekkürler, güzel bir DLC

    0
    0
    Cevap

Yorum Yaz

Email adresiniz yayınlanmayacak.

Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.