Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

The Elder Scrolls Online’dan Genişleme Paketi Geliyor!

The Elder Scrolls Online yeni bir genişleme paketi alacak.

2014 yılından bu yana milyonlarca oyuncu tarafından konsol ve bilgisayar platformunda oynanan The Elder Scrolls Online yeni bir DLC paketi almaya hazırlanıyor.

The Elder Scrolls Online: Murkmire First Look

Bethesda Softworks imzası ile geliştirilen ve 2014 yılından bu yana oyuncular tarafından ilgiyle oynanan The Elder Scrolls Online yeni bir genişleme paketi almaya hazırlanıyor. Steam’de bilgisayar oyuncularına 99.00 TL olarak sunulan yapım yeni genişleme paketi ile oyuncu sayısını da artırmayı hedefliyor. 10 milyon oyuncu tarafından aktif olarak oynanan yapım yeni DLC paketinin adını Murkmire olarak duyurdu.

Oyunculara yeni içerikler ve görevler sunacak olan ek paket Kasım ayında tüm platform oyuncularına sunulacak. Beraberinde çeşitli ödülleride oyunculara getirecek olan paket yeni içerikleri ile oyuncuların yüzünü güldürecek. Özellikle oyuna gelecek olan Arganyalı kertenkele bizleri zorlamakla birlikte aksiyon dolu anlarda yaşamamızı sağlayacak. Oyunculara Lilmoth yerleşim yeri bir bataklığı andırırcasına sunulacak.

RPG alanında en çok oynanan ve en çok beğenilen oyunlardan birisi olan The Elder Scrolls Online yeni ek paketi olan Murkmire ile gönülleri fethedecek gibi görünüyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.