Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

The Elder Scrolls Online İçin Yeni DLC Yolda Gibi!

Dragon Bones'ın ardından yeni ESO DLC'si mi geliyor?

Geçtiğimiz gün resmi Elder Scrolls Online Twitter hesabı üzerinden ‘Kraliçenin kararıyla’ başlıklı bir not paylaşılırken, mektupta yazanlar da popüler MMORPG’nin pek çok oyuncusunu heyecanlandırmaya yetti.

Elder scrolls online icin yeni dlc yolda gibi 1

Twitter üzerinde paylaşılan mektupta Kraliçe Ayrenn Arana Aldmeri’nin imzası vardı ve ‘Kraliçeniz doğru zaman geldiğinde sizle heyecan verici haberleri paylaşacak. Sıradaki müjdeyi beklemenizi istiyorum’ şeklinde bir not paylaşıldı.

Bethesda ve Zenimax’in daha önce de benzer hamleler yaptığı bilinirken, muhtemelen Kraliçe Ayrenn’in notu da doğrudan oyunla ilgili. İnsanlar bu mektubun sıradaki DLC ya da ek paketi müjdelediğini düşünürken, belki Morrowind çapında olmayacak ama büyük ihtimalle yeni bir DLC gelecek. Bu da ya Summerset DLC’si, ya da Psijic Order’la ilgili bir DL C olablir.

The Elder Scrolls 10 Milyon Oyuncuya Nasıl Ulaştı?

Bildiğiniz gibi Şubat ayında Elder Scrolls Online’a Dragon Bones adlı yeni genişleme paketi çıkmıştı. Ek paket ayrı olarak satılırken, ESO Plus oyuncularına ise ücretsiz sunuluyordu. Yeni DLC ile başarılı MMORPG’ye yeni haritalar, PvP alanları ve haritalar eklenmişti.

Bakalım 2018 devam ettikçe Elder Scrolls Online’da ne gibi değişiklikler olacak?

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.