Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

The Elder Scrolls: Legends Ücretsiz Olarak Android Ve İOS’a Geldi!

The Elder Scrolls: Legends'ı tamamen ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Oyun Android ve İOS işletim sistemine sahip mobil cihazlar için yayınlandı.

Bethesda tarafından yayınlanan The Elder Scrolls: Legends, mobil platformlar için tamamen ücretsiz olarak indirilebilir. Bu yılın ilk aylarında PC platformu için yayınlanan kart oyununun mobil cihazlar için de çıkış yapacağı kısa süre önce duyurulmuştu. Android ve İOS işletim sistemine sahi cihazlar için, uygulama mağazalarına yüklendi. Tamriel’in en zorlu savaşlarına,mobil platformlarınız üzerinden de devam edebileceksiniz. Kart koleksiyonuna ve stratejiye dayanan oyun Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınız, tabletleriniz, iPhone ve iPad’leriniz için özel olarak tasarlandı.

the elder scrolls legends mobile free

Bethesda’dan gelen açıklamaya bakılırsa, oyun küçük ekranlı akıllı cihazlarda da keyifli bir deneyim sunabilmesi için özel olarak optimize edilmiş.

Oyunun mobil versiyonu, PC versiyonu için yayınlanan ilk genişleme paketi Heroes of Skyrim’den tam bir ay sonra piyasaya çıktı. Mobil platformlara gelen versiyonun isminden de anlayacağınız üzere, The Elder Scrolls V: Skyrim hikayesinden tanıdığımız çok fazla karakter içeriyor. Oyunun mobildeki tam adı The Elder Scrolls: Legends – Heroes of Skyrim olarak geçiyor.

Ayrıca oyuna Dragons and Shouts eklentisi ile iki yeni kart çeşidi de geliyor. Dragons kartları, ejderha gücü barındırabilirken, Shouts oynadığınız kadar güçlenen ve seviye atlayan kartlar olarak tasarlanmış.

The ELder Scrolls: Legends tamamen ücretsiz olarak oynanabilir. Fakat Heroes of Skyrim kartlarının tamamına el atmak için belirli bir ücret karşılığında paket satın almanız gerekebilir.

Oyunda tek kişilik hikaye modu, rekabetçi karşılaşma modu ve karşınıza farklı bir oyuncu ya da yapay zeka tarafından kontrol edilen düşmanlar çıkaracak olan Arena modu bulunuyor.

Android ve İOS işletim sistemine sahip cihazlarınıza oyunu indirmek için aşağıdaki bağlantıları kullanarak uygulama mağazanızı ziyaret edebilirsiniz.

Google Play Store

App Store

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.