Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

The Elder Scrolls: Legends iPad’e Geldi, Sırada Android Tabletler Var

The Elder Scrolls serisinin kart oyunu Legends, ücretsiz olarak iPad'lere indirilebilecek.

Kısa süre önce beta aşamasını tamamlayıp son sürümüyle piyasaya çıkan ücretsiz kart oyunu The Elder Scrolls: Legends, iPad’lere de yüklenebilecek. Üstelik yine ücretsiz kalacak. Strateji temalı kart oyunlarını ve köklü The Elder Scrolls hikayesini sevenlerin asla kaçırmaması gereken bir yapım.

elder scrolls legends ipad 1

Oyunu PC platformu üzerinden oynuyorsanız ve belirli bir ilerleme kaydettiyseniz, Bethesda.net üzerindeki hesabınızla cihazlarınızı senkronize edebilir ve yeni platformlar üzerinde oyuna kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Oyunu iPad’inizi indirmek için buraya tıklamanız yeterli olacaktır.

Öteki platformlara ne zaman geleceğini merak eden okurlara da iyi bir haberimiz var. Oyun Android Tabletler için önümüzdeki Nisan‘da, MAC işletim sistemli bilgisayarlar için Mayıs’ta ve son olarak da mobil cihazlar için 2017 yılının ortasında piyasaya çıkacak. İstediğiniz platform üzerinden hesaplarınızı bağlayarak oyunu oynamaya devam edebileceksiniz.

Legends eğlencesini taze tutmak isteyen geliştiriciler, genişleme paketlerinin de haberini verdiler. 5 Nisan’da oyuna gelecek olan genişleme paketiyle, hikaye temalı ilk etkinlik ve Kaos Arenası oyuna eklenecek. İçinde yepyeni 20 görev ve 40 yeni kart barındıracak olan The Fall of the Dark Brotherhood genişleme paketini oyun içindeki sanal birikiminiz ya da gerçek para ile satın alabileceksiniz. The Fall of the Dark Brotherhood eklentisiyle ilgili detaylı bilgilere buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.