Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

The Elder Scrolls: Blades Switch’e Geliyor!

The Elder Scrolls: Blades ücretsiz olarak Switch'e gelecek.

Mobil platform oyuncularına geçtiğimiz aylarda sunulan The Elder Scrolls: Blades yakında Nintendo Switch platformu oyuncularına da sunulacak. Mobil platformda kısa sürede milyonlara ulaşan yapım ücretsiz olarak oynanmaya devam ediyor.

The Elder Scrolls Blades Switch’e Geliyor 2

Birbirinden güzel oyunlar ile oyun dünyasında oldukça ünlü bir isim olan Bethesda, mobil rol oyunu olan The Elder Scrolls: Blades kısa sürede milyonlara ulaşmayı başardı. Çarpıcı zindanların ve maceraların yer aldığı yapımda oyuncular şehirlerini yaratıyor ve diledikleri gibi özelleştirerek mücadele ediyorlar. Destansı arena savaşlarına sahip olan yapımda oyuncular diledikleri gibi karakterlerini de yaratabilecek ve eşsiz silah modellerini kullanabilecekler.

Bugün Eurogamer’ın haberi ile edindiğimiz bilgilere göre Android ve İOS platformunda tamamen ücretsiz olarak oynanabilen The Elder Scrolls: Blades, yakında Nintendo Switch platformuna da çıkacak. Çapraz oynamayı ve çapraz ilerlemeyi de destekleyecek olan oyunda benzersiz maceralar yer alacak.

Mobil platformda olduğu gibi yapım Switch platformunda da tamamen ücretsiz olacak. Buna ek olarak yakında oyunun mobil platformuna ücretsiz bir güncelleme gelecek ve oyunculara yeni içerikler sunulacak. Oyunu mobil platformda oynayan oyuncular, dilerlerse aynı hesapları ile Switch platformunda da oynayabilecekler.

The Elder Scrolls: Blades – Coming to Nintendo Switch Fall 2019

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.