Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

The Dwarves Türkçe Dil Desteği Alıyor

Gerçek zamanlı zorlu muharebe alanları ve efsaneleşmiş hikayesiyle oyuncuların gönlünü kazanmış olan The Dwarves, şimdi de Türkçe dil desteği alıyor.

Hem Windows hem de Mac bilgisayarlar için Steam üzerinden piyasaya sürülen The Dwarves, yeni bir güncelleme ile Türkçe dil desteğine kavuşacak. King ART‘ın geliştirdiğ ve THQ Nordic‘in yayıncılığını üstlendiği oyun, Cüceler isimli ünlü roman üzerinden hikayeleştiriliyor.

dwarves türkçe

Bugüne dek oyunculardan iyi yorumlar almayı başarmış olan The Dwarves’un Steam sayfasına buraya tıklayarak erişebilirsiniz. Hikayesini başarılı bir romana yaslandırması ve oyuncuların olumlu yorumlarla değerlendirdiği bir savaş sistemi barındırması The Dwarves’ın başarılı bir RPG olmasını sağlıyor.

Ülkemizin başarılı oyun çevirmenlerinden olan Techno Game, kısa süre önce THQ Nordic ile oyuna Türkçe dil desteği sağlayabilmek için anlaşmaya varmıştı. Anlaşma sonucu olarak oyuna başarılı bir Türkçe dil desteği geliyor.

Edebi bir eserden esin alan The Dwarves’un Türkçe dil desteği alıyor oluşu başarılı RPG’nin oyuncuları için şahane bir haber. Fantastik dünyanın vazgeçilmez toplumlarından olan Cüceler’in penceresinden baktığınız bir maceraya çıkmak için harika bir zamanla diyebiliriz. Üstelik The Dwarves’ta kendine has özellikleri bulunan 15 farklı kahraman yer alıyor. Elbette hepsinin olumlu ve olumsuz yanları mevcut. Fantastik dünyanın düşman unsurlarıyla mücadele etmek için bu on beş karakterden birini seçip savaşa katılabilirsiniz.

 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.