Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

The Division’da Hafta Sonu İndirimi

The Division'da ücretsiz hafta sonu ve indirim başladı.

Ubisoft bugün yaptığı açıklamayla Tom Clancy’s The Division için yeni ücretsiz hafta sonu etkinliğinin başladığını duyurdu. Bu yeni ücretsiz hafta sonu etkinliği bugünden itibaren başlarken, önümüzdeki haftaya 13 Eylül tarihine kadar devam edecek.

the divisionda hafta sonu indirimi 1

Ubisoft’un da belirttiği üzere oyunun sadece Standart Edition sürümü free to play olarak sunulacak. Yani bu ücretsiz hafta sonu etkinliğinde Underground, Survival ve Last Stand isimli ek paketleri oyuncuların deneme şansı bulunmuyor.

Ubisoft aynı zamanda şu anda yer alan ücretsiz deneme sürümünün kullanıcılara ana oyuna tam erişim sunduğunun da altını çiziyor. The Division’ın deneme sürümünü level 8’e kadar ya da 6 saati doldurana kadar oynayabiliyorsunuz. Ayrıca kaydettiğiniz ilerlemeyi kaybetme riskiniz de bulunmuyor çünkü ücretsiz sürümde aldığınız seviye ve puanları oyunu satın almaya karar verirseniz tam sürüme de taşıyabiliyorsunuz.

Tom Clancy’s The Division aynı zamanda şu anda yüzde 70 indirimle Steam’de satılıyor. Oyunun standart sürümü 52,50 TL’ye satılırken, Gold Edition sürümünün fiyatı ise 92,70 TL. İndirim teklifi ise 9 Eylül 2018’de sona erecek.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.