Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

The Division Filmini Deadpool 2’nin Yönetmeni Çekecek

Başarılı yönetmen David Leitch, The Division film projesinin başına geçti.

Ubisoft bilindiği gibi birkaç yıl önce başarılı online oyunu The Division’ı sinema filmi yapmak istediğini açıklamıştı. Bu proje belki yavaş ilerliyor fakat hâlâ devam ediyor. Şimdi de bir internet sitesi filmle ilgili yeni ayrıntılar paylaştı.

The division filmini deadpool 2 yonetmeni cekecek 1

Duyuralı epey zaman geçen projenin yeni yönetmeni David Leitch olarak belirlendi. Leitch, beklenen film Deadpool 2’nin de yönetmeniydi ve filmin çekimlerini yeni bitirmişti. Aynı zamanda Hollywood yıldızları Jake Gyllenhaal ve Jessica Chastain de The Division’ın sinema filminde yer alacaklar.

The Division bilindiği gibi bir felaket sonrasında geçiyor ve post apokaliptik bir dünyayı konu alıyor. New York sokaklarına bambaşka bir bakış açısı getiren oyun çıktığı zaman oldukça eleştirilmişti. Buna rağmen Ubisoft son dönemlerde iyi işler çıkardı ve ard arda gelen güncellemelerle The Division’In beklenen seviyeye gelmesini sağladı.

The Division filminin çekimlerinin 2019 yılında başlaması beklenirken, öncesinde yönetmen David Leitch Hızlı ve Öfkeli filminin yeni serisini çekecek. Bu filmde de Dwayne Johnson ile Jason Statham rol alacak.

Jake Gyllenhaal ise daha önce yine Ubisoft prodüksiyonu olan Prince of Persia filminde rol almıştı.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.