Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

The Division 2’nin Hikayesi 40 Saat Sürecek!

The Division 2'Nin hikayesi oldukça uzun sürecek.

Konsol ve bilgisayar platformu için sabırsızlıkla beklenen The Division 2, 15 Mart’ta lansmana çıkacak. Yapım oyuncular tarafından ilgiyle oynanacak.

The Division 2’nin Hikayesi 40 Saat Sürecek 2

Ubisoft’un yeni oyunu olacak olan The Division 2 her geçen gün yeni bir detay ile karşımıza çıkmaya devam ediyor. Sürpriz bir şekilde Steam’den kaldırılarak 309.00 TL karşılığında Epic Store’da satışlara açılan yapım, 7-11 Şubat tarihleri arasında kapalı betaya çıkacak. Sadece satın alan oyuncular tarafından oynanacak olan beta konsol ve bilgisayar platformu için geçerli olacak. Betaya dahil olmak isteyen oyuncular oyunu sipariş ederek belirtilen tarihlerde oyunun resmi web sitesi üzerinden betaya dahil olabilecekler.

Altchar’ın yapmış olduğu habere göre de oyun içerisinde bizi 40 saat süren bir hikaye bekliyor olacak. Benzersiz aksiyon sahnelerinin ve birbirinden farklı görevlerin yer alacağı oyunda hikaye modu 40 saatlik bir yapı ile oyuncuları adeta mest edecek. Oyunun hikaye modu solo ve co-op olarak oynanabilecek. Oyuncular arkadaşları ile yardımlaşabilecek ve görevleri daha hızlı bir şekilde yapabilecekler. Ana hikayeyi ve yan görevleri yapmak için 40 saatlik bir süre ile sürükleyici bir oynanış yapısı bizleri bekliyor olacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.