Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

The Division 2 Hakkında Bildiğimiz Her Şey

The Division 2 ne zaman çıkacak, hangi özelliklere sahip olacak?

E3 2018 sonrası The Division 2 hakkında çok sayıda fotoğraf ve video yayınlandı, oyunla ilgili yeni bilgiler açığa çıkmaya başladı. Amerika’nın yeniden keşfedileceği oyuna dair bütün bildiklerimizi bu yazıda derledik.

the division 2 hakkinda bildigimiz her sey 1

The Division 2 Çıkış Tarihi

The Division 2’nin çıkış tarihi E3 2018’de duyuruldu ve oyun 15 Mart 2019’da çıkacak. Açıkçası ilk The Division oyununa çok sayıda erteleme gelmişti ve neredeyse 3 sene beklemiştik. Ümit ediyoruz ki aynı durum The Division 2 için de yaşanmaz.

the division 2 hakkinda bildigimiz her sey 2

The Division 2 Nerede Geçiyor?

The Division 2’de ABD’nin başkenti Washington D.C.’ye gidiyoruz. Oyunun E3 tanıtımında Beyaz Saray, Pentagon ve National Mall gibi Washington’un simge konumlarını da gördük. Muhtemelen oyunda hem şehrin tanıdık yerlerine gideceğiz, hem de yeraltı karargahı ya da askeri üs gibi bölgelere gireceğiz. Hatta hava üssünde geçen bir görev de olacak.

Tom Clancy's The Division 2 cinematic trailer | E3 2018

The Division 2 Factionlar

The Division’da düşmanlar Rioters, Rikers ve Cleaners olarak ayrılıyordu ve farklı özellikleri vardı. The Division 2’de de fraksiyonlar geri dönüyor ve yeni animasyonlar ile çok daha gerçekçi hale geliyorlar. Şu anda bilinen faction olarak sadece True Sons yer alıyor ve oyuncu olarak biz de bir hükümet çalışanı rolüne bürünecek, bozuk düzeni bu şeytani factionların elinden kurtarmaya çalışacağız.

the division 2 hakkinda bildigimiz her sey 3

The Division 2 Betası

The Division 2’de bir beta da bulunuyor ve hemen şimdi kayıt olabilirsiniz. Oyunun web sitesine giriş yapın ve betaya katılma fırsatı yakalayın. Tabii ki kapalı beta olduğu için herkes giremeyecek. Aynı zamanda betanın çıkış tarihi de henüz belli değil.

the division 2 hakkinda bildigimiz her sey 4

The Division 2 Dark Zone

Ana hikaye The Division’ın önemli bir kısmıydı fakat PvP alanı Dark Zone da oyuncuların favorileri arasında yer alıyor. Dark Zone The Division 2 için de doğrulandı fakat içinde neler olacağını henüz bilmiyoruz.

Biraz DayZ’yi de andıracak olan bu alanda oyun içindeki en iyi ganimetler bulunacak ve tansiyon her daim yüksek olacak. 2016 yılında Dark Zone iyi bir fikirdi fakat 2018 yılında aynı başarıyı devam ettirmesi için şüphesiz yeni eklentilere ihtiyacı var.

the division 2 hakkinda bildigimiz her sey 5

The Division 2 Endgame

Oyun sonu içerikler bu tip MMO tarzı oyunlar için her zaman olmazsa olmaz rol oynuyor. İlk The Division’ın da en büyük eksikliği endgame olmuştu. Campaign modu ve Dark Zone haricinde The Division pek de bir şey vadetmiyordu. Çıkan DLC de yetersiz kalmıştı.

The Division 2’de ise 8 oyunculu raid alanları olacak ve yeteneklerinizi, iletişim becerilerinizi ve hatta takım uyumunuzu burada test edebileceksiniz. Şimdilik bildiklerimiz bu kadarıyla sınırlı fakat açıkçası akıllara Destiny 2’deki 6 kişilik raidleri getiriyor.

The Division 2 gameplay | E3 2018

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.