Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

The Division 1.8.1 Güncellemesi Çıktı

Beklenen The Division güncellemesi bugün yayınlandı.

Geçtiğimiz hafta Ubisoft The Division için 1.8.1 güncellemesinin ayrıntılarını açıklamış ve bugün çıkacağını duyurmuştu. Güncelleme bugün indirmeye açıldı ve aynı zamanda beraberinde beklenen Xbox One X Enhancement yamasıyla geldi. Xbox One X yamasıyla birlikte The Division’ın bu konsoldaki grafikleri ciddi ölçüde geliştirilirken, aynı zamanda 4K çözünürlükte render ve diğer grafiksel geliştirmeler ekleniyor.

The division 1 8 1 guncellemesi cikti 1

Güncellemeyle beraber oyuna iki yeni Global Event da eklendi; Blackout ve Onslaught. Blackout etkinliğinde oyuncular düşmanları kilitleyen şok mühimmatıyla donatılacak. Ateş etmek ya da koşmak şarj metrenizi dolduracak. Şarjınız doldukça, daha çok hasar vermeye başlayacaksınız. Extreme ve Total Blackout modlarında ise şarj metrenizle düşmanları tek vuruşta öldürebileceksiniz fakat ateşi kaçırırsanız kendinizi ve dostlarınızı kilitleyeceksiniz.

Onslaught modunda ise aktif olduğunda düşmanlara normal hasarın yanı sıra yanma, kanama ve gaz hasarları da vereceksiniz. Efekti değiştirmek için şarjör dolduracaksınız.

Global Events etkinliğinin yanı sıra ayrıca artık Legendary zorluğunda görevler de oyuna eklendi. Ayrıca 40 yeni Commendation gelirken, Exotic lootların da düşme oranı arttırıldı. Kısacası, The Division’ın yeni güncellemesi oyuna pek çok yenilik getirdi.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.