Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

The Day Before Çıkış Tarihi Açıklandı

Mytona, merakla beklenen The Day Before'nin çıkış tarihini açıkladı ve yepyeni bir oynanış videosu paylaştı.

Mytona, yeni açık dünya MMO hayatta kalma oyunu The Day Before çıkış tarihini önümüzdeki yılın yaz ayı olarak açıkladı. Ekip ayrıca aşağıda bulabileceğiniz bazı yeni oynanış görüntüleri ile yeni bir fragman paylaştı.

Oyun, ete aç, enfekte olmuş ve hayatta kalanların yiyecek, silah ve arabalar için birbirlerini öldürdüğü ölümcül, pandemi sonrası Amerika’da geçecek.

The Day Before Çıkış Tarihi

The Day Before Çıkış Tarihi

The Day Before çıkış tarihi 21 Haziran 2022 olarak açıklandı. Mytona’a göre The Day Before, The Last of Us ve The Division arasında bir melez olacak. Oyun, sizi diğer oyuncularla karşı karşıya getiren PvP ve PvE unsurlarına sahip olacak ve oyunun virüslü olarak adlandırılan zombileri ele geçirmesi gerekecek.

The Day Before’da eylem üçüncü şahıs bakış açısıyla (TPP) gösterilecek. Geliştirici ekip bize büyük bir şehir, vahşi ormanlar veya askeri bir karakol bulabileceğimiz geniş bir bölge verdi. Dünyayı yürüyerek veya arabayla geziyoruz ancak benzin bulmak çok zor olacak.

The Day Before çıkış tarihi geldiğinde, oyunda keşif yaparken sürekli tetikte olmalıyız çünkü her an düşman oyuncularla karşılaşabiliriz. Onlarla bir kavgaya girerseniz, silah sesleri yaşayan ölüler sürülerinin dikkatini çekebilir ve hızları, gaddarlıkları ve sayıları nedeniyle onları yenmek kolay bir iş değil. Ek olarak, yaralar karakterinizin basitçe kanamasına neden olabilir, bu nedenle yanınızda bandaj bulundurmak da gerekecek.

Bakalım oyun hedeflenen tarihte çıkış yapabilecek mi?

The Day Before - Official Release Date Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.