Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

The Culling Artık Güncelleme Almayacak!

Xaviant Games bugün yaptığı açıklama da The Culling'in artık güncelleme almayacağını duyurdu.

Unreal Engine oyun motoru ile geliştirilen The Culling 2016 yılında Xbox One ve bilgisayar platformu için çıkış yapmıştı. Çıkış yaptığı yıl oldukça ses getirmiş olan oyun günümüzde geniş bir topluluğa sahiptir.

The Culling Artık Güncelleme Almayacak 1

Yayınlandığı yıl Steam’de oldukça popüler bir konuma yerleşen The Culling, kısa bir süre sonra düşüş moduna geçmişti. Xaviant Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan oyunla ilgili bugün yeni bir duyuru geldi. Xaviant Games tarafından yapılan duyuru ile The Culling’in artık güncelleme almayacağı bilgisi verildi. Buna ek olarak yeni bir oyun üzerine odaklandıklarını belirten geliştirici ekip, “The Culling’e adadığımız iki yıldan sonra Xaviant’ın yeni bir yapım üzerinde çalıştığını açıklama vakti geldi. Küçük bir ekipten yirmi kişilik bir geliştirici ekibe büyüdük ve artık bütün odağımız yeni oyunumuz oldu. Bundan sonra The Culling’e herhangi bir güncelleme getirme gibi bir planımız yok. Yeni bir şeyler yapmanın heyecanını yaşarken, yola başka şeylerle devam etmek de biraz acı- tatlı bir duygu. Her kimsen ya da şu birkaç yılda oyunumuza ne kadar katkıda bulunmuşsan, kendi ve ekip Xaviant adına içten bir teşekkür etmek istiyorum, siz olmadan hiçbir şey yapamayacağımızı biliyorduk ve bunun için çok minnettarız” açıklamasında bulundu.

Sadece İngilizce dilini destekleyerek piyasaya çıkış yapan The Culling, sadece 15 kişinin ortak bir sunucuda oynamasını sağlıyordu. Geçtiğimiz ayda sunucuları 100 oyuncuya açan yapım, daha fazla dayanamayıp çökmüştür. Steam’de 39.00 TL gibi bir fiyat etiketine sahip olan oyun, çok oyunculu ve eşli oyunculu modu destekliyor. Üç boyutlu grafiklere sahip olan oyunda aksiyon sahneleri yetersiz kalsa da yayınlandığı ilk dönem hızlı bir çıkış yakalamıştı.

The Culling Artık Güncelleme Almayacak 3

Dilerseniz buradan The Culling’in Steam sayfasına ulaşabilir ve oyunu satın alabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.