Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Terry Crews’in Crackdown 3’te Yer Alacağı Kesinleşti

Terry Crews'in yakın zamanda yayınlanacak olan Crackdown 3'te rol alıp almayacağı büyük merak konusuydu. Sevilen aktörün oyunda yer alacağı, yayınlanan son fragmanla birlikte kesinleşti.

Reagent Games, Sumo Digital, Cloudgine ortaklığında geliştirilen ve Microsoft tarafından yayınlanacak olan Crackdown 3, bu yılın merak edilen aksiyon oyunlarından biri olmayı başardı. Xbox One ve Windows PC platformlarına özel olarak yayınlanacak olan oyun, 7 Kasım 2017 tarihinde raflardaki yerini alacak. Oyunun tanıtım fragmanlarında ve sinematik fragmanlarında sık sık rastladığımız Terry Crews’in, hikayede herhangi bir rol üstlenip üstlenmeyeceği merak ediliyordu. Oyuncuların kesin bir cevap arayışıyla sordukları pek çok soruyu yanıtsız bırakan Microsoft, sonunda bütün sorulara cevap olan bir fragman yayınladı.

terry crews crackdown 3

Xbox One X üzerinde doğal 4K çözünürlük desteklemesi umulan oyun için beklentilerin çok yoğun olduğunu söyleyebiliriz. Kısa süre önce YouTuber TheRadBrad aracılığıyla internet ortamlarına düşen ve tek oyunculu modu nispeten uzun bir süre boyunca izlememize yarayan oynanış videosu, Crackdown 3’ü bekleyen oyuncularda bir parça hayal kırıklığı yaratmıştı. Oyunun grafik açısından yetersiz olduğunu dile getiren oyuncular, Crackdown 3’ün çıkışı konusunda endişelendiklerini de ifade ettiler.

Ancak yayınlanan yeni içeriklere bakılırsa, Crackdown 3 hayal kırıklığı yaşatmak istemiyor diyebiliriz. Yarım dakika kadar süren son fragmanda grafikler bir hayli sağlam görünüyor. Bunun sinematik bir içerik olduğunu ve oyuna yansımasının ne ölçüde olacağını şimdiden söylemek zor. Ancak yine de umutları yeşerttiğini itiraf edelim.

Ayrıca bu fragman, merak edilen sorunun cevabını da veriyor. Terry Crews bu videoda, Ajan Isaiah Jaxon rolünde görünüyor. Aşağıda yer alan ekrandan videoyu izleyebilirsiniz.

Crackdown 3 - Commander Jaxon Reveal Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.