Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Bağlantılı Oyun:

TERA Hero’s Oath Güncellemesi Yolda

TERA için yeni güncellemeyle oyuna zorlu bir zindan eklendi.

Sıradaki TERA Online güncellemesi olan Hero’s Oath önümüzdeki ay 7 Haziran’da PC oyuncularıyla buluşacak. Bu güncellemeyle birlikte TERA’ya tamamen yeni olan Antaroth’s Abyss adlı bir zidnan eklenirken, buraya 65 leveldaki karakterler giriş yapabilecek ve karşılığında oldukça iyi ödüller alabilecekler. Ek olarak Hero’s Oath zindanında sıralamalar da olacak, Heroic Oath eşya seti ve yeni bir maske verilecek. Sıralamalarla birliktek endinizi diğer TERA oyuncularıyla kıyaslayabileceksiniz.

Tera heros oath guncellemesi yolda 1

Antaroth’s Abyss zindanı Velika Outskirts bölgesinde bulunacak ve üst düzey zorlukla karşımıza çıkacak. 5 kişi girilmesi tavsiye edilen bu zindan için aynı zamanda minimum eşya seviyesi olarak da 446 öneriliyor. Zindana günde bir kere giriş yapabileceksiniz. Elit oyuncular ise 2 kere giriş yapabilecek.

Aynı zamanda zindanı Hard zorluk seviyesinde tamamlarsanız, dört farklı maske düşürme şansınız olacak. Bu maskeler +3 Endurance puanı verdiği gibi, +12 Crit Factor, +6 Power, +0.06 yüzde Crit Power ya da +3 yüzde cooldown düşmesi verebilecek.

Fantazi MMORPG türündeki TERA Online’ın sıradaki güncellemesi 7 Haziran tarihinde PC platformunda yayınlanacak. Bakalım yeni zindan oyuncuların beğenisini kazanacak mı?

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.