Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Tencent PUBG Mobile’da Binlerce Oyuncuyu Banlamaya Devam Ediyor!

Tencent, hileci PUBG Mobile oyuncularına göz açtırmıyor.

PUBG 2017 yılında çıkmasından bu yana hilecilere karşı amansızca bir mücadele verdi. PUBG Corp hilecilere karşı sürekli yeni önlemler alırken PUBG Mobile’da da Tencent hilecilere karşı mücadele etmeye devam ediyor.

Tencent PUBG Mobile’da Binlerce Oyuncuyu Banlamaya Devam Ediyor 2

Dünyanın dört bir yerinde milyonlarca oyuncu tarafından oynanan ve oynanmaya devam eden PUBG Mobile şu sıralar hileciler yüzünden gündemden düşmüyor. Özellikle arap oyuncuların hileleri yüzünden oyun içerisinde huzursuzluk kaldığı yerden devam ederken bugün yeni bilgiler de ortaya çıktı.

Altchar’ın haberine göre PUBG Mobile’In başı hala hileciler ile beladaymış. Tencent her gün binlerce hileciyi yasaklamasına rağmen hileciler hala oyun içerisinde yer alıyorlarmış. Oyun içerisindeki hileci sayısı sürekli artarken Tencent’te sert kararlar alarak onları banlıyor ve yeniden sunuculara girmelerinin önüne geçiyormuş.

Son birkaç içerisinde yüzlerce sosyal kanalı kapatan, binlerce videoyu silen, sunucularda yer alan düzinelerce açığı gideren Tencent hilecilere karşı önlemler almaya devam ediyor. Hile yapan oyuncular günün hangi saatinde tespit edilirse edilsin banlanıyormuş.

Son olarak Tencent, ayın başında 5.000 oyuncuyu 10 yıllığına banlamış.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.