Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Tencent BlueHole’e Daha Önce Teklif Yapmış!

BlueHole tarafından yapılan açıklamada, PUBG yayınlanmadan önce Tencent BlueHole'ü satın almak istemiş. BlueHole teklifi reddetmiş.

Çin’li teknoloji şirketleri arasında popüler bir konumda yer alan Tencent, görünüşe göre PlayerUnknown’s Battlegrounds’ın geliştiricisi BlueHole’ü satın almaya kararlı.

Tencent BlueHole’e Daha Önce Teklif Yapmış 1

BlueHole, PlayerUnknown’s Battlegrounds adlı projesi ile hızlı bir çıkış yapmış ve adını günümüzde duyamayan oyun sever kalmamıştır. Dünya’da milyonlarca kullanıcıya sahip olan PlayerUnknown’s Battlegrounds, şu sıralar Steam’de en çok indirilen ve en çok oynanan oyunlarında başında geliyor. Çin’de adından sıkça söz ettiren teknoloji firması Tencent, PUBG piyasaya çıkmadan önce BlueHole’ü satın almak için bir teklifte bulunmuş.

BlueHole tarafından Kore Times’e açıklanan bu teklif, BlueHole tarafından o zamanlar reddedilmiş. Teklifi reddeden BlueHole PUBG’nin piyasaya çıkmasıyla da kasasını parayla doldurdu adeta. Şu sıralar internette ki dedikodulara bakacak olursak Tencent, PUBG’yi Glorious Mission benzeri bir taklit oyunu olduğunu öne sürdü. Çin’de yüksek bir oyuncu kitlesine sahip olan PUBG, şu sıralarda yeni bir anti hile sistemi geliştiriyor. Oyunun %30’luk kısmının Çin’li oyunculardan oluştuğunu belirten BlueHole, oyunda ki hileli oyuncuların da genellikle Çin’den sunuculara bağlandığını açıkladı.

Tencent BlueHole’e Daha Önce Teklif Yapmış 2

BlueHole ve Tencent şu sıralar oyunun Çin’de ki yayını hakkında görüşmelere başlamış. İki firma arasında eğer bir anlaşma sağlanırsa PUBG üzerinde çeşitli değişiklikler yapılarak Çin’de yeniden yayınlanacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.