Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Temtem’den Yeni Görüntüler Gelmeye Devam Ediyor!

Temtem piyasaya çıkmaya gün sayarken yeni bir fragmanı da oyunculara sundu.

Pokémon oyunlarına olan ilgi her yıl artmaya devam ederken geçtiğimiz yıl Pokémon GO’ya benzerliği ile dikkat çeken Temtem duyurulmuştu. Steam üzerinde sergilenmeye devam edilen yapım yeni bir frgman ile bekleyen oyuncuların iştahını kabarttı.

Temtem’den Yeni Görüntüler Gelmeye Devam Ediyor 2

Geçtiğimiz yıl duyurulan ve 21 Ocak 2020’de konsol ve bilgisayar platformu oyuncularına sunulacak olan Temtem merakla beklenmeye devam ederken geliştirici ekip oyun içerisine dair yeni bir fragman ile yine oyuncuları bilgilendirdi. MMO oyunu olarak karşımıza çıkacak olan yapım da birbirinden farklı Pokémon türleri yer alacak. Oyuncular bu Pokémon’ları geliştirebilecek, daha etkili bir hale getirebilecek ve oyun içerisinde kullanabilecekler.

Başlangıçta erken erişim oyunu olarak piyasaya sürülecek olan yapım tam sürüme geçmesi ile Pokémon sayısında da artışa gidecek. Bugün Gameskinny tarafından yapılan haber de oyun için yeni bir fragman yayınlandığından ve bu fragman da oyun içerisine dair pek çok çarpıcı bilginin yer aldığı ifade edilmiş.

Yayınlanan fragmanda gece ve gündüz döngüsü, oyun içerisinde karşımıza çıkacak olan bazı özel Pokémonlar, bu Pokémonlar hakkında bazı bilgiler fragman içerisinde oyunculara gösteriliyor.

Humble Bundle Presents: Temtem - Battles, Breeding, and First Look at End Game

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.