Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Temtem, PlayStation 5’e Özel Olarak Piyasaya Sürülecek

Pokemon'dan esinlenilen Temtem, 8 Aralık 2020 tarihinde PlayStation 5'e geliyor.

Crema Games, Pokemon‘dan ilham alarak piyasaya sürdüğü oyunu Temtem’in PlayStation 5’e geleceğini duyurdu. Oyun ilk kez 21 Ocak 2020 tarihinde PC oyuncuları için Steam üzerinden piyasaya sürülmüş ve kullanıcılar tarafından oldukça beğenilmişti. Erken Erişim oyunu olan oyun şimdi PlayStation 5’in piyasaya çıkması ile birlikte konsola gelmiş olacak.

Temtem PlayStation 5e Ozel Olarak Piyasaya Surulecek

Temtem’in geliştiricisi olan Crema Games, Temtem’in konsol çıkış tarihinin 8 Aralık 2020 tarihinde olacağını ve PlayStation 5’e özel olacağını duyurdu. Bununla birlikte, Temtem, 2020’nin başından bu yana erken erişimde olduğu PC’de olduğu gibi erken erişim formunda başlayacak. Duyuruya göre 2021’e kadar bu şekilde kalacak ve ardından tam sürüme geçtiğinde ise PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Xbox Series X / S platformlarının hepsinde oynanabilir olacak.

PC oyuncuları, erken erişim sırasında eklenen yeni adaları ve özellikleri görme fırsatını çoktan yakaladılar ve benzer bir yaklaşım PS5 için de muhtemel. PlayStation 5 oyuncuları ise erken erişim sırasında dört adaya ve 100’den fazla Tem’i yakalama fırsatına sahip olacaklar. Oyun tam sürüme geçtiğinde ise toplamda 6 ada olacak.

Oyun Steam üzerinden 103 TL‘dir. Bunun yanı sıra, PlayStation 5 fiyatı ile ilgili henüz resmi bir açıklama bulunmuyor. Oyunun PlayStation 5 için yayınlanan duyuru videosunu izleyebilirsiniz. Son olarak eğer oyunu almak istiyorsanız şimdi almanızda fayda var çünkü tam sürüme geçtiğinde fiyatı artacaktır.

Temtem - Announce Trailer | PS5

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.