Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Temtem Kickstarter Kampanyasını Başarıyla Tamamladı

Büyük ilgi toplayan Temtem aynı zamanda Kickstarter'da da ciddi başarıya imza attı!

Yaratık toplama odaklı, Pokemon’dan ciddi esintiler taşıyan MMO oyunu Temtem nihayet Kickstarter kampanyasını başarıyla tamamladı. Normalde geliştirici ekip Temtem’in fonunu sağlamak için 70 bin dolar toplamak istiyordu fakat kampanya o kadar başarılı oldu ki, toplamda 574 bin dolara ulaşıldı. Yani oyun yarım milyon dolarlık bir parayı kısa süre içinde topladı ve son zamanların en çok adından söz ettiren yapımı oldu!

temtem kickstarter kampanyasini basariyla tamamladi 1

Temtem’de Airborne Archipelago’yu diğer binlerce oyuncuyla birlikte keşfedeceğiz. Oyunun dünyası toplamda 6 adadan oluşurken, her bir adada da farklı türler bulunuyor. Devamlı yeni arkadaşlarla tanışma fırsatı sunacak olan oyunda petler toplayabilecek, diğer pet eğitmenleriyle savaşabilecek ya da arkadaşlarımızla takasa girebileceğiz. Yani oyun bu yönleriyle Pokemon’a epey benzeyecek.

Temtem kısa sürede büyük bir hype yaratırken, özellikle Pokemon hayranları da oyuna ilgi gösterdi ve Kickstarter’da böyle bir başarıya ulaşmasına yardımcı oldular.

Temtem’in Kickstarter sayfasını ya da resmi sitesini ziyaret ederek aşağıdaki özellikler hakkında daha çok bilgi edinebilirsiniz;

– Temtem türleri

– Dövüş sistemi

– Yetiştirme

– Hikâye

– Co-op maceralar

– Ev sistemi

– Karakter kişiselleştirme sistemi

– Rekabetçi oyun

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.