Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Team Sonic Racing İngiltere Satış Listesinde Lider!

Team Sonic Racing deli gibi satıyor.

Sega’nın 2019 model oyunu olarak 21 Mayıs’ta lansmana çıkan Team Sonic Racing günümüzde PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch ve PC platformunda oynanıyor. Yapım güncel satış rakamları ile İngiltere’de haftanın en çok satan oyunu oldu.

Team Sonic Racing İngiltere Satış Listesinde Lider 2

Oyunculara fantastik bir yarış atmosferi sunan Team Sonic Racing olumlu geri bildirimler almaya devam ederken satış rakamları ile İngiltere’de haftanın en çok satan oyunu oldu. Tek oyunculu ve çok oyunculu olarak farklı modlar ile oyunculara rekabet dolu yarışlar sunan yapım, takım tabanlı olarak benzersiz bir yarış atmosferine sahip.

Steam’de 199.99 TL olarak satışlarına devam eden Team Sonic Racing güncel satış rakamları ile İngiltere’de haftanın en çok satan oyunu oldu. Başarılı yapım, haftalardır satış listelerinde ilk sırayı kimseye kaptırmayan Days Gone’ı da geride bırakarak lider durumda yükseldi.

Güncel İngiltere satış listesinden söz edecek olursak, listenin 2’nci sırasında bu yılın en çok beklenen zombi oyunu olan Days Gone yer alıyor. Geçtiğimiz yıldan bu yana başarılı satışlar gerçekleştirmeye devam eden FIFA 19’da bu hafta listede kendine 3’ncü sırada yer buldu.

İngiltere Satış Listesi

1 – Team Sonic Racing

2 – Days Gone

3 – FIFA 19

4 – RAGE 2

5 – Red Dead Redemption 2

6 – The Division 2

7 – Mortal Kombat 11

8 – Mario Kart 8 Deluxe

9 – Grand Theft Auto 5

10 – Forza Horizon 4

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.