Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Syberia The World Before Çıkış Tarihi Açıklandı

Syberia: The World Before, Mart'ta PC için çıkış yapacak. Oyun ayrıca bu yıl PS4 ve Xbox One'da da piyasaya sürülecek.

Microids, Syberia The World Before‘ın PC versiyonunun 18 Mart‘ta çıkış yapacağını duyurdu. Başlangıçta 10 Aralık’ta piyasaya sürülmesi planlanan macera oyunu şimdi Steam, Epic Games Store ve GOG için bu yılın başlarında çıkacak. Oyun, Türkçe dil desteği ile 61 TL fiyat etiketiyle çıkış yapacak.

Microids bir basın açıklamasında, “Mümkün olan en iyi deneyimi sunmak ve Kate Walker’ın Benoit Sokal tarafından tasarlanan destansı maceralarına büyük bir saygı göstermek istedik. Bu ekstra haftalar, stüdyo Koalabs’ın ve ekibimizin hak ettiğiniz oyunu sunma konusunda kendilerine güvenmelerini sağladı” dedi.

Syberia The World Before İki Anlatıyı Birleştirecek

Syberia The World Before

Syberia The World Before, iki anlatıyı birleştirecek ve oyuncuların iki zaman dilimini ve hikayeyi paralel olarak keşfetmesine olanak tanıyacak. Oyun, piyanist olarak kariyerine başlayan Vaghen 1937’de 17 yaşındaki Dana Roze‘u takip edecek ancak İkinci Dünya Savaşı’nın şafağında, Kahverengi Gölge’nin faşist tehdidi Avrupa’yı sararken, geleceği üzerinde gölgeler görünmeye başlayacak.

Kate Walker isimli ikinci bakış açısı ve hikayesi 2004 Tayga’da geçecek. Walker, hapsedildiği tuz madeninde elinden geldiğince hayatta kaldı ve trajik bir olay onu kimliğini bulmak için yeni bir maceraya itti. Oyun, karmaşık bilmeceler ve bulmacalar, çözülmesi gereken bir gizem macerasının yanı sıra Dragon Age’in arkasındaki besteci Inon Zur’dan müzikleri ile birlikte gelecek.

Syberia: The World Before l Official Release Date Trailer l Microids

Syberia ayrıca bu yıl içinde PS4 ve Xbox One’da piyasaya sürülecek ancak Microids henüz resmi çıkış tarihini doğrulamadı.

Microids’ten Beyond A Steel Sky geçen yıl Kasım ayında piyasaya sürüldü ve kısa süre önce, oyunun ana temaları hakkında konuşan Revolution Software CEO’su ve oyun direktörü Charles Cecil’in yer aldığı yeni bir geliştirici günlüğü aldı.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.