Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Surviving The Aftermath Yeni Bir Güncelleme Alıyor

Surviving the Aftermath'e yeni bir güncelleme geldi.

Paradox Interactive ve Iceflake Studios, vahşi Hayvanlar, gelişmiş savaş ve takas sistemi değişiklikleri de dahil olmak üzere oyuna çeşitli iyileştirmeler ve eklemeler getirerek 6. güncellemeyi yayınladı.

Surviving The Aftermath Yeni Bir Güncelleme Alıyor 1

Surviving the Aftermath‘de oyuncuların kolonilerine saldıran haydutlara vahşi yaşamı karıştıracağından son güncellemeden sonra hayatta kalmak biraz daha zor olacak. Koloniyi savunmak daha zor olacak çünkü talepleri olan haydutlar kıyamet sonrası dünyanın tehlikelerinden sadece biri olacak. Kapıları güçlendirmek ve miscrean’ları uzaklaştırmak çok önemli olacak kapı ihlal edilirse, yerleşimdeki herkes kötü bir gün geçirecek.

Ancak saldırabilecek tek kişi onlar değil. Oyuncu, uzmanlarının kontrolünü ele geçirebilir ve kapıların ihlal edilmesi halinde saldırıya geçmelerini ve haydutlara saldırmasını emredebilir.

Çapulcular adı verilen bu yeni haydutlar kendi başlarına yeterince sorun olabilir, ancak vahşi hayvanlar kargaşayı renklendirmek için orada olacaklar. Güncelleme 6 ile vahşi yaşam agresifleşecek ve kolonicilere saldıracak, paketler yenilgiye kadar yolu tıkarken genellikle kaynak düğümlerinin etrafında olacak. 

Ayrıca, hayvanlar bir rampaya gidip koloniye saldırabilir, binalara zarar verebilir, ekinler yiyebilir ve kolonistleri bu süreçte yaralayabilir. Kolonistlerin mutluluğunun da yönetilmesi gerekecek. Şimdi oyuncunun kararlarına tepki gösterecek ve iyi huyları içindeyseniz veya olumsuz koşullar altında yaşıyor gibi hissediyorlarsa en uygun şekilde çalışmaya başlayacaklar.

Surviving the Aftermath - Update 6: Hostile World Teaser

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.