Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Surviving Mars 16 Mayıs’ta Green Planet Genişlemesi Alacak!

Surviving Mars: Green Planet 16 Mayıs'ta yayınlanacak.

Paradox Interactive’in 2018 model oyunları arasında yer alan Surviving Mars konsol ve bilgisayar platformunda geniş kitleler tarafından oynanmaya devam ediyor. Yapım yakında yeni bir genişleme paketini daha oyuncularına sunacak.

Surviving Mars 16 Mayıs’ta Green Planet Genişlemesi Alacak 2

Haemimont Games tarafından geliştirilen ve Paradox Interactive tarafından yayınlanan Surviving Mars günümüzde konsol ve bilgisayar platformunda geniş kitlelere yayılmaya devam ediyor. Steam’de ‘çoğunlukla olumlu’ olarak değerlendirilen yapım şehir kurma, strateji ve hayatta kalma oyunu olarak ifade edilirken oyuncuları evrenin derinliklerine götürüyor. Mayıs ayında yeni bir genişleme paketi alacak olan yapım, genişleme paketinin ismini Green Planet olarak duyururken, Steam’de sergilemeye de başladı.

Mars’ı insanlık için uygun bir hale getirmee çalıştığımız oyunda kolonilerimizi yönetecek, kararlar verecek, ideal yaşanabilir bir yerleşim kurmaya çalışacağız. Oyuncular Green Planet ile birlikte gezegen üzerinde ot, çalı, ağaç gibi ekimler yapabilecek ve yeşillik kazandırabilecekler. Genişleme ile oyuna gelecek olan 7 yeni bina ile çeşitli içerikleri deneyimleme fırsatı bulacağız.

Yeni içerikler ile daha iyi bir oynanabilir içeriğe sahip olacak olan yapım, yeni seviyelerin yanı sıra yeni görevleri de oyunculara sunacak.

Green Planet isimli genişlemenin Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Surviving Mars: Green Planet - Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.