Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Super Mario Run, İOS Platformunu Kasıp Kavurdu!

Android ve İOS platformunda en iyiler listesine girmeyi başaran Super Mario Run, 200 milyondan fazla indirildi.

Yıllar önce atari oyunları ile hayatımıza giren Mario, günümüzde bilgisayar oyuncuları ve mobil platform oyuncuları tarafından oynanmaya devam ediyor.

Super Mario Run İOS Platformunu Kasıp Kavurdu 1

15 Aralık 2017’de Android ve İOS platformunda çıkış yapan oyun, tamamen ücretsiz olarak mobil platform oyuncularına sunuldu. Oyunun temel mantığı atari oyundaki haliyle hemen hemen aynı olarak karşımıza çıkıyor. Oyun içerisinde tuğlalar yardımıyla ilerliyor, zehirli mantarlardan kaçıyor ve altınları toplamaya devam ediyoruz. Hem Android hem de İOS platformunda oldukça beğeni toplayan be milyonlarca oyuncu tarafından oynanmaya başlayan Super Mario Run, 200 milyondan fazla indirildi.

Android ve İOS platformunda en çok oynanan ve 2017 yılının en iyi oyunları arasına girmeyi başaran Super Mario Run, en iyi 20 ücretsiz iPhone ve iPad oyun listesinin de en üst sırasında kendine yer buldu. Super Mario Run’ın bu listelere oyuncuların oylarıyla mı yoksa indirilme sayısına göre mi girdiği bilinmiyor. En iyi iPhone oyunu olarak Spitter Critters seçilirken, en iyi iPad oyunu da The Witness seçildi. Söylentilere göre Super Mario Run 200 milyon indirmeye ulaşsa da oyunun geliştiricisi olan Nintendo Co fazla kar elde edememiş.

Super Mario Run İOS Platformunu Kasıp Kavurdu 3

Super Mario Run’ı Android ve İOS platformuna indirip oynamaya başlayabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.