Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Super Bomberman R, İki Ay İçinde 3 Milyon İndirmeye Ulaştı

Geçmişten günümüze gelmeyi başaran oyun kısa sürede çok sayıda oyuncu topladı.

Mayıs ayında Konami, oynaması ücretsiz Super Bomberman R Online oyununu Nintendo Switch ve diğer birçok platformda yayınladı.

Henüz oynamadıysanız bu oyun, uzun süredir devam eden serinin (hatta ataride bile vardı) battle royale versiyonu olarak piyasaya sunulmuş durumda. Oyun, 64 oyuncuya kadar çevrimiçi ortamda birbirlerini patlatmalarına izin veriyor. Geçtiğimiz günlerde Konami, oyunun yayınlanmasından birkaç ay sonra 3 milyon indirmeyi aştığını da açıkladı. Bu sayının tüm platformların birleştirilmiş toplamını yansıttığını ayrıca belirtelim.

bomberman haber

Konami bu başarıyı kutlamak için oyunu 25 Temmuz’dan önce oynayan herkese özel bir teşekkür olarak 500 Bomber Coin veriyor.

Oyun içindeki para birimi olan Bomber Coin yardımıyla yeni kıyafetler satın alabilir ve dükkandaki diğer çeşitli oyun içi öğelerin kilidini açabilirsiniz. Bomber coinler gerçek parayla da satın alınabilir ve Konami ile bağlantılı oyunları da içeren bir çok görünüme bu sayede sahip olabilirsiniz.

Super Bomberman R Online 1

Super Bomberman R’ye henüz bir şans vermediyseniz, ücretsiz bir oyun olduğunu hatırlatalım. Ayrıca ücretsiz Bomber Coin’lerinizi almak için çevrimiçi olarak Bomberman’a dönmek, bu değişik battle royale deneyimini tekrar yaşamayı oldukça ilgi çekici kılıyor.

Eğer bu oyun bana hitap etmiyor derseniz ücretsiz olarak oynayabileceğiniz Fornite’dan Call of Duty: Warzone’a kadar pek çok ücretsiz battle royale mevcut durumda.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.