Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Sunset Overdrive Steam’de Gözüktü

Sunset Overdrive'ın PC çıkışı gerçek olacağa benziyor.

Geçtiğimiz hafta ESRB tarafından Sunset Overdrive’ın derecelendirmesi yapılmıştı. Oyunun PC’ye çıkacağı söylentileri güçlenirken, Microsoft Windows Store’a özel olarak yayınlanacağı iddia edilmişti. Daha önce Xbox One exclusive oyun olarak çıkan Sunset Overdrive, şimdi de Steam veritabanında gözüktü. Bu da demek oluyor ki oyunun PC sürümü sadece Windows Store’a değil, Steam’e de gelebilir.

sunset overdrive steamde gozuktu 1

Açık dünya aksiyon – macera oyunu olan Sunset Overdrive, oldukça yaratıcı oyun mekaniklerine sahipti. 2014 yılında Xbox One’a özel olarak yayınlanan oyun, sonrasında başka bir platform için çıkmamıştı. Bu oyunda FizzCo adlı bir şirketin mutantlara karşı savaşan çalışanı rolüne bürünüyorduk, duvarlara tırmanabiliyor ve çok çeşitli silahlar kullanabiliyorduk.

Steam veritabanına göre bu ürün aslında 7 ay önce eklendi ve birkaç saat önce de güncellendi. Daha önce de belirttiğimiz gibi Microsoft cephesinden Sunset Overdrive’ın PC sürümüne dair resmi bir açıklama yapılmadı. Fakat artık kesin olarak oyunun PC’ye çıkış yapacağını söyleyebiliriz. Açıkçası oyunu PC üzerinde de görmek pek çok oyuncuyu memnun edecektir. Bakalım zaman ne gösterecek?

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.