Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Subnautica: Below Zero Bugün Erken Erişime Çıkacak!

Subnautica: Below Zero bugün PC'ye çıkacak.

Geçtiğimiz yıl Subnautica ile kısa sürede oyuncuların beğenisini kazanan Unknown Worlds Entertainment bugün yeni oyununu oyunculara sunacak.

Subnautica Below Zero Bugün Erken Erişime Çıkacak 2

Geçtiğimiz günlerde duyurulan ve bugün Steam’de erken erişim oyunu olarak lansmana çıkacak olan Subnautica: Below Zero, Subnautica hayranları tarafından bekleniyor. Tek oyunculu bir oynanışa sahip olacak olan oyunda bu kez buzlarla kaplı bir haritada okyanusların derinliklerine inecek ve yoğun kış şartlarında yaşayan canlıları inceleyeceğiz. Sadece İngilizce dil desteğine sahip olan oyun, su altı macera oyunu olarak adından söz ettirecek. Subnautica evreninde yeni bir bölüm olarak karşımıza çıkacak olan Below Zero oyunculara yeni görevler sunacak.

Dondurucu bir su altı macerasına çıkacağımız yeni oyunda gezegenin kutup bölgesine gidecek ve benzersiz görevleri yerine getirmeye çalışacağız. Uzaylı eserlerini ve deniz canlılarını inceleyeceğimiz yapımda yaşam alanları inşa edecek, kaynakları temizleyecek, yiyecekler bulacak ve hayatımızı devam ettireceğiz. Buzlu mağaralara gireceğimiz oyunda hayatta kalabilme mücadelesi vereceğiz.

Keşfetmemiz için bize yeni ortamlar sunan yapımda buzlu denizlerde yeni yaşam yerleri arayacak, mavi sularda bazı yerleri aydınlatacak ve benzersiz maceralara çıkacağız.

Subnautica  (Trailer)

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.