Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Sturmwind EX 8 Kasım’da Nintendo Switch Ve Xbox One’a Gelecek!

Sturmwind EX bilgisayar platformunda beklenen ilgiyi göremezken oyunun Switch ve Xbox One platformuna geleceği ortaya çıktı.

30 Eylül 2019’da bilgisayar platformu için Steam’de lansmana çıkan Sturmwind EX yakında konsol platformu oyuncularına da sunulacak. Gelen bilgilere göre oyun 8 Kasım’da konsollar için de piyasaya sürülecekmiş.

Sturmwind EX 8 Kasım’da Nintendo Switch Ve Xbox One’a Gelecek 2

Aksiyon ve arcade oyunu olarak Steam üzerinde oynanan Sturmwind EX şuana kadar oldukça düşük bir kitle tarafından oynandı. Yayınlanmasından bu yana 1 ay geçmesine rağmen olumlu ya da olumsuz olarak inceleme almayan yapım konsol platformu için gün saymaya başlamış. Almanca ve İngilizce olarak günümüzde oynanan yapım 22.00 TL gibi cazip bir fiyat etiketine sahip. Oyuncuları görsel efektli olarak evrenin derinliklerine götürecek olan yapım 8 Kasım’da hem Xbox One’a hem de Nintendo Switch platformuna gelecek.

VGChartz’ın haberi ile edindiğimiz bilgilere göre oyunun konsol sürümlerinde de tıpkı bilgisayar platformunda olduğu gibi 16 farklı seviye, 3 farklı zorluk seviyesi, seçilebilir farklı silah modelleri, yüzlerce farklı düşman, 20’den fazla patron düşman, yükseltilebilir silahlar ve ekipmanlar, özelleştirilebilir kullanıcı arayüzü ve daha fazlası oyunculara sunulacakmış.

Nintendo eShop üzerinde Switch platformu için 12.99 dolar fiyat etiketi ile ön siparişlere açılan oyun 1.3 GB dosya boyutuna ek olarak tek oyunculu bir oynanışa sahip olacak.

Xbox One platformu için de ön siparişlere açılan yapım 36.25 TL fiyat etiketine sahip.

Sturmwind EX trailer (Switch)

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.