Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Street Fighter 5’e Blanka Ekleniyor

Yeni Street Fighter 5: AE'ye şimdi de Blanka karakteri ekleniyor.

Capcom bugün yaptığı duyuruyla Street Fighter 5’in yeni DLC karakterinin Blanka olacağını açıkladı. Serinin klasik karakteri Blanka 20 Şubat 2018 tarihinde indirmeye açılacak ve karakteri göstermek için bir de yeni video yayınlandı. Blanka’nın yeni hâli önceki sürümlere oldukça benzerken neredeyse tamamen aynı duruyor, sadece bacaklarında ve saçındaki tüyler daha uzun olarak göze çarpıyor.

Street fgihter 5 blanka ekleniyor 1

Capcom tarafından yayınlanan Blanka açıklaması şu şekilde oldu;

‘Street Fighter 5: Arcade Edition’da Blanka annesiyle birlikte huzurluca yaşamaktadır ve topluma kazandırılmaktadır. Bir gün şüpheli bir satıcı gelir ve Blanka’yı şöhrete kavuşturmayı vadeder. Bu işe yarayacak mı? Karakteri hikâye modunda öğrenin.’

Blanka’ya Street Fighter 5’te yeni yetenekler de eklenirken, Wild Lift ve Raid Jump gibi hareketler ise yerini koruyor. Blanka havaya atlayabilecek, bunları avantajına çevirebilecek. Karakter 100 bin Fight Money ya da 6 dolar karşılığında satın alınabilecek. Oyunun Season 3 Character Pass paketini alanların ise ekstra para ödemesine gerek yok.

Street Fighter 5: Arcade Edition, geçtiğimiz günlerde asıl oyunun geliştirilmiş sürümü olarak satışa sunulmuştu. İyi seyirler!

Street Fighter V: Arcade Edition – Blanka Gameplay Trailer | PS4

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.