Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Stellaris: Console Edition Yayınlandı!

Stellaris: Console Edition konsollar için dün akşam yayınlandı.

Paradox İnteractive’in başarılı oyunlarından birisi olan Stellaris ilk kez 2016 yılı içerisinde karşımıza çıkmıştı. Tek oyunculu ve çok oyunculu olarak bilgisayar platformunda oynanan yapım, dün akşam konsollar için de yayınlandı. Stellaris: Console Edition şuanda konsollar da oynanıyor.

Stellaris Console Edition Yayınlandı 2

Dün akşam saatlerinde Xbox One ve PlayStation 4 platformunda oyunculara sunulan Stellaris: Console Edition, şu sıralar geniş kitleler tarafından oynanmaya başladı. Oyuncuları sürükleyici bir strateji dünyasına götüren yapım, konsollar için geniş ve zengin bir içerik ile çıktı. Çeşitli uzay ırklarına karşı vereceğimiz mücadelede oyunculara hikaye anlatımı ile sunulan çeşitli sahneler de sunuluyor. Devasa galaksilerin ve evrenlerin yer aldığı yapımda keşfedebileceğimiz onlarca farklı içerik yer alıyor.

Oyun içerisinde imparatorluğun hayatta kalmasını ge gelişmesini sağlamak için ter dökecek, stratejik savaşlar ile uzaylılara karşı mücadele edeceğiz. Teknolojik mucizelerin yer aldığı yapımda kaynak yönetimleri de yapacak, tüm evrende yol alabileceğiz.

Xbox One için 85.00 TL fiyat etiketine sahip olan Stellaris: Console Edition, PlayStation 4’de ise 179.00 TL olarak satılıyor. Ayrıca yapım Xbox One’da 4.5 GB dosya alanıan ihtiyaç duyarken, PlayStation 4’de ise 5.38 GB’ta ihtiyaç duyuyor.

Stellaris: Console Edition - Release Trailer | Paradox Interactive

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.