Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

SteelSeries’in Yeni Nesil Oyuncu Klavyesi Tanıtıldı!

SteelSeries yeni klavyelerini tanıttı.

Oyuncuların ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamayı planlayan ve bunu oldukça başarılı bir şekilde ürünlerine yansıtan SteelSeries yeni nesil oyuncu klavyesi ile her kesimden oyuncuya hitap etmeye hazırlanıyor.

SteelSeries’in Yeni Nesil Oyuncu Klavyesi Tanıtıldı 3

Modern teknoloji ile oyuncuların ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik çalışmalarına hız kesmeden devam eden SteelSeries oyuncuların yüzünü güldürmeye hazırlanıyor. İlk mekanik oyun klavye üreticisi olarak adından söz ettiren SteelSeries, yeni klavye serisine yenilikçi özellikler getirmeye devam ediyor. Yeni klavyelerin adı Apex Pro ve Apex 7 olarak duyurulurken, her kitleden oyuncunun ihtiyaçlarının karşılanabileceği ifade ediliyor.

İlk mekanik oyun klavyesi üreticisi ve oyun çevre birimleri üretimi konusunda dünyanın lideri olarak gösterilen SteelSeries oyunculara yönelik geliştirdiği yeni klavyeler ile tamamen ayarlanabilir anahtar özelliği ile dünyanın en özelleştirilebilir mekanik klavyesini karşımıza çıkarıyor.

Oyunculara isabetli ve hızlı bir oyun deneyimi sunacak olan Apex Pro, özellikle Counter-Strike: Global Offensive oyuncularının işini görecek. Her tuş anahtarına mesafe ayarlama imkanı veren Apex Pro ayrıca oyunlarda ve gündelik işler arasında otomatik olarak özelleştirilebilir bir yapı sunuyor.

Yazarlar ve bazı oyuncular için titiz bir tasarıma sahip olan yeni klavyelerde anahtarlar boyutları da farklılıklara sahip. Apex Pro manyetik sensörler ile oyuncuların tuşların hassasiyetini seçmelerine de olanak sağlıyor. SteelSeries Engine ile desteklenen Apex Pro oyunlarda ve gündelik işlerde kullanıcılara otomatik hassasiyet ayarları ayrıcalığı sunuyor.

SteelSeries’in Yeni Nesil Oyuncu Klavyesi Tanıtıldı 2

OmniPoint ile ilgili olarak SteelSeries CEO’su Ehtisham Rabbani, “Klavye anahtarı pazarına gelen yenilikler son on yılda gözle görülür şekilde azaldı. OmniPoint anahtarları içindeki yeni ve patentli teknolojimizle, oyuncular artık oyun içerikleri oluşturmak ve daha fazlası için tek ve en iyi klavye seçeneğine sahipler. Apex Pro, her oyuncunun özel ihtiyaçlarına ve tercihlerine uyum sağlayabilen piyasadaki tek klavye” dedi.

OLED akıllı ekrana da sahip olan yeni klavyelerde oyuncular Discord, Spotify, CS:GO ve Dota2 gibi oyunlardan ve uygulamalardan anında bildirim alabilecekler. Buna ek olarak kullanıcılar SteelSeries Engine yazılımı sayesinde daha fazla özelleştirme seçeneklerine de erişebiliyorlar. RGB aydınlatma seçeneklerini de kullanıcılara sunacak olan Apex Pro 199.99 dolar fiyat etiketine sahip. Apex Pro TKL ise 179.99 dolar olarak satışlarına devam ediyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.