Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Steel Division 2 Duyuruldu!

Steel Division 2 nefesleri kesecek.

İkinci Dünya Savaşı oyunu olarak 2017 yılında yayınlanan Steel Division: Normandy 44, Steam’de oyuncuların beklentini karşılamıştı.

Steel Division 2 Duyuruldu 2

Bugün Steel Division: Normandy 44’ün Steam topluluk sayfasından yapılan açıklama ile oyunun devamı niteliğinde olacak olan Steel Division 2 duyuruldu. Eugen Systems tarafından geliştirilen ve Paradox tarafından yayınlanan Steel Division: Normandy 44 oyunculara geniş bir dünya sunmuştu. Steel Division 2 ile tüm bildiklerimizi unutacağız. Yapım içerisinde 25 yeni harita, 100’den fazla birim ve 10v10 multiplayer mod yer alacak.

Sıra tabanlı olarak oynanacak yapım da tek oyunculu moda da yer alacak. Dinamik ve stratejik bir atmosfere sahip olan oyun yeni içeriklere ve görevlere de sahip olacak. Savaşlara katılacağımız oyunda tank sesleri yankılanacak ve ortalık toz duman olacak. Gerilim dolu bir atmosferde savaşı kazanmaya çalışacak ve düşmanı etkisiz hale getirmek için ter dökeceğiz. Gelişmiş savaş deneyimi ile 2’nci Dünya Savaşı’nın devamına dalacak ve olayları yakından görme fırsatı elde edeceğiz.

Steel Division 2’yi yine Eugen Systems geliştirecek ve yayıncı koltuğunda Paradox yer alacak.

Steel Division 2 - Announcement trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.