Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

SteamWorld Heist da Nintendo Switch’e Geliyor

Geçtiğimiz yıl satışa çıkan SteamWorld Heist şimdi de Nintendo Switch oyuncularının beğenisine sunulacak.

Görünüşe göre 2017 yılı için henüz SteamWorld treni bitiş noktasına varmış değil. SteamWorld Dig 2’nin bir önceki oyunu olan SteamWorld Heist, bu hafta Nintendo’nun çok tutan hybrid konsolu Switch için çıkış yapıyor.

Steamworld heist nintendo switch geliyor 1

SteamWorld Heist, SteamWorld Dig 2’de yaşanan olayların birkaç yüzyıl sonrasını konu alıyor ve oyuncuları bir gemi kaptanı rolüne sokuyor. Bağımsız geliştirici Image & Form tarafından yapılıp 2016 yılında dağıtılan oyun kullanıcıların büyük beğenisini kazanırken, platform – macera türü bir oynanışa sahip ve renkli grafikleriyle dikkat çekiyor.

XCOM ve Worms gibi klasik oyunlardan ilham alınarak hazırlanan, sıra tabanlı strateji oyununda robotunuzun silahlarını manuel olarak nişan alıp ateşliyor ve aksiyona giriyorsunuz. Tek kişilik oynanan yapım aynı zamanda pek çok upgrade ve kişiselleştirme seçeneği içerirken, 15-20 saatlik bir oynanış süresine sahip ve aynı zamanda rastgele yaratılan bölümlerle geliyor.

Şanstan çok stratejiye odaklanan oyun PC üzerinde de bulunurken, Nintendo Switch’e ise 28 Aralık 2017 tarihinde SteamWorld Heist Ultimate Edition adıyla gelecek ve asıl oyunun yanı sıra çıkan tüm DLC’leri de içerecek.

SteamWorld Heist Ultimate Edition Launch Trailer - Nintendo Switch

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.