Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Steam Yaz İndirimleri Haftaya Başlayacak!

25 Haziran'da Steam yaz indirimleri başlayacak.

Bilgisayar platformu oyuncuları tarafından yakından tanınan Steam dünyanın dört bir yanında milyonlarca kullanıcıya sahip. 1 milyar farklı hesabın yer aldığı dijital oyun mağazası günümüzdeki en büyük online oyun mağazalarından birisi olarak biliniyor.

Steam Yaz İndirimleri Haftaya Başlayacak 2

Bu yıl Epic Store’un yüzünden bazı oyunları elinden kaçıran Steam duyurulan popüler oyunları elinde bulunduruyor. Cyberpunk 2077, Doom Eternal, PES 2020 gibi birbirinden kaliteli ve yeni oyunları bünyesinde bulunduran Steam önümüzdeki hafta oyun severlerin yüzün güldürecek. Her yıl düzenli olarak çeşitli indirimler ile birbirinden güzel oyunları cazip fiyat etiketleri ile oyuncuların beğenisine sunan Steam bu yılı da boş geçmiyor.

25 Haziran 2019’da başlayacak olan Steam Yaz İndirimleri kapsamında mağaza içerisinde yer alan oyunlarda yüzde 80’e varan indirimler karşımıza çıkacak. Hemen hemen tüm geliştirici ve yayıncıların katılacağı yaz indirimlerinde oyuncular oynamaya fırsat bulamadıkları benzersiz oyunları uygun fiyat etiketleri ile satın alabilecekler.

Steam Database’in Twitter üzerinden yaptığı paylaşım ile edindiğimiz Steam Yaz İndirimleri tarihi 25 Haziran olarak öne çıkıyor.

Önümüzdeki hafta dev indirimler başlayacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.