Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Steam Sonbahar İndirimleri 28 Kasım’da Bitiyor!

Steam'in Sonbahar indirimleri 28 Kasım'da bitiyor. Birbirinden ünlü oyunlar şuan indirimler üzerinden satışlarına devam ediyor.

Bu yıl 7000’e yakın oyun yayınlayan Steam, kasasını parayla doldurmayı başardı. Oyun severler tarafından yıllardır en çok sevilen oyun dağıtım platformu olan Steam bu yıl kırdığı rekorlar ile birlikte adından sıkça söz ettirdi.

Steam Sonbahar İndirimleri 28 Kasım’da Bitiyor 1

Steam bugün yaptığı duyuruda anlık oyuncu sayısının 17 milyonu geçtiğini belirtti. Bu rakam geçtiğimiz aylarda 16 milyon civarındaydı. Piyasaya çıkan oyunların yanı sıra Kara Cuma indirimleri de oyuncu kitlesinin artmasına sebep oldu. Şu sıralar hala indirimlere devam eden Steam, oyun severler’in yüzünü güldürmeye devam ediyor. İndirimlerde yer alan oyunlar arasında oldukça ünlü isimler de yer alıyor.

Steam’in sayfasında ki indirimlere şöyle bir göz attığımız da ilk dikkatimizi çeken GTA, Assassin’s Creed, CS:GO ve ARK oluyor. Uzun yıllardır oynadığımız serilerin genelinde de yüksek indirimler bulunuyor. Yüzde 80’e kadar varan indirimler ile milyonlarca oyun sever dilediği oyuna kavuşuyor. Eğer denemediğiniz yada oynamak istediğiniz bir oyun varsa Steam Sonbahar indirimlerini kaçırmamanızı öneririm.

Steam Sonbahar İndirimleri 28 Kasım’da Bitiyor 2

Dilerseniz buradan Steam Sonbahar indirimlerine ulaşabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.