Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Steam Link, Android Platformunda Yayınlandı!

Steam Link, Google Play'de yayınlandı.

Geçtiğimiz ay Valve tarafından duyurulan mobil platform uygulaması Steam Link, bugün Android severlere sunuldu. Uygulamanın İOS sürümü şuanda App Store’da incelemede.

Steam Link Android Platformunda Yayınlandı 2

Mobil platform oyuncularına akıllı cihazlarında bilgisayar oyunlarını deneyimleme imkanı veren Valve, Steam Link uygulamasını Beta sürüm olarak Android platformunda yayınladı. İOS sürümünün de geliştirildiğini belirten Valve, Steam Link İOS uygulamasının App Store’da inceleme aşamasında olduğunu belirtti. Günümüzde mobil uygulamalardan gelebilecek sızıntı saldırılarına karşı en üst seviyede önlemler alan App Store, yüklenen mobil uygulamaları inceleme ve test aşamasından geçirdikten sonra mobil kullanıcılarına sunuyor.

Mobil kullanıcılar için ücretsiz olacak olan Steam Link uygulaması dün Android platformunda Beta olarak karşımıza çıktı. Uygulamayı açtığımız zaman karşımıza gelen ilk ekranda kontrolcü eşleştirmemiz isteniyor. Oyuncular kontolcü eşleştirdikten sonra uygulamayı deneyimleyebilirler. Önümüzdeki haftalar içerisinde yayınlanacak olan Steam Video mobil uygulaması ile oyuncular oynadıkları oyunların videolarını da yükleyebilecekler. Uygulamanın tam sürümü alınan geri bildirimlerden sonra yayınlanacak. Valve kullanıcılardan gelen geri bildirimler ile hataları tespit edecek, iyileştirecek ve tam sürümü mobil oyuncularla paylaşacak.

Android kullanıcıları buradan Steam Link’i indirebilirler.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.