Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Steam Level Atlamanın 5 Kolay Yolu

Steam'de level atlamanın en kolay yollarını sizler için derledik ancak tonlarca rozete ihtiyacınız olacak.

Oyuncular olarak hepimiz seviye atlamayı severiz. Steam level atlama sisteminin de size sunduğu bazı kolaylıklar mevcut. Her Steam kullanıcısının bir seviyesi var; daha yüksek seviyeler ile arkadaş listenizi genişletme gibi bazı avantajlar elde edebilirsiniz. Size kolayca seviye atlamanızı sağlayacak birçok püf nokta anlatacağız.

Öncelikle sizlere Steam seviye atlama yollarını vermeden önce, Steam seviyesi nasıl artar, rozet nedir, kart nedir ve nasıl kazanılır gibi bazı temel soruların cevaplarını vereceğiz. Steam level atlama botu gerçek mi gibi detaylara da ineceğiz. Şimdi gelin rehberimize geçelim.

Steam Seviyesi Nasıl Artar?

Steam Level Atlama

Steam level atlamanın kolay yollarına geçmeden önce bilmeniz gereken tüm temel bilgileri vereceğiz. Bazı yüksek seviyeli uzman kişiler ile konuştuktan sonra ne kadar çok hata yaptığımızı çabucak keşfettik. Örneğin rozetini oluşturmak için aslında bir oyuna sahip olmanıza gerek yok; Steam pazarında gerekli kartları takas edebilir veya satın alabilirsiniz. Steam seviyesi nasıl artar sorusunun cevabı çok basit, aşağıdaki bilgileri okumanız ve temel bilgileri anlamanız yeterli olacak.

  • Rozetleri işleyerek, tecrübe puanı kazanabilirsiniz.
  • Rozet işlemeyi, oyun oynarken düşen ticaret kartları ile yapabilirsiniz.
  • Bir oyun, tam setinin yalnızca yarısını düşürür; Geri kalanını Steam pazarında takas etmeniz veya satın almanız gerek.
  • Hazırlanan her rozet size 100 XP kazandıracak ve aynı kartları tekrar toplayıp işleyerek toplam 500 XP için dört kez seviye atlayabilirsiniz.
  • Bir oyunun rozetini hazırladıktan sonra, setinden rastgele üç kart içeren güçlendirici paketler alacaksınız. Steam seviyeniz ne kadar yüksek olursa, bir destek paketi kazanma şansınız o kadar artacak. Her 10 seviyenin, düşme oranlarına yüzde 20 katkı sağladığını biliyoruz.

Steam Hızlı Level Atlama Adımları

Steam Level Atlama

1- Yardımcı Siteleri Mutlaka Kullanın

Steam Tools, Steam level atlama ile ilgili her şey için ilk durağınız. Tam kart setleri, Steam pazarındaki ortalama satın alma fiyatlarıyla birlikte listelenir ve en ucuz setleri bulmak ve önceden hazırlanmış olanları gizlemek için birçok filtre bulunur. Sadece fiyata göre sıralayın, en ucuz setin pazar yeri bağlantısını tıklayın ve doğrudan ilgili kartlar için mevcut Steam listelerine yönlendirileceksiniz. Aramadan satın almaya kadar, tüm süreç, doğrudan Steam üzerinden yapılacak.

Steam Tools ayrıca belirli bir seviyeye ulaşmak için kart satın almak için ne kadar harcamanız gerektiğini tahmin etmek için bir seviye-maliyet hesaplayıcıya sahip. Kartsız rozetlerden veya Steam satışlarından kazanılan tecrübeyi hesaba katmaz, bu nedenle sonuçların biraz yüksek çıkabileceğini belirtelim.

Steam level atlama için Steam Card Exchange‘i de kullanabilirsiniz. Burada, sitenin otomatik Ticaret Botunu kullanarak gerçekten ihtiyaç duyduğunuz kartlarla çift kartlarınızı takas edebilirsiniz. Botların Steam Abonelik Sözleşmesi tarafından yasaklandığını unutmayın, bu nedenle bu botları kullanmak tamamen sizin sorumluluğunuzda.

Steam Level Atlama

2- Steam İndirimlerini Takip Edin

Steam level atlama için tam bir kart seti topladıktan sonra, bir sonraki adımın bazı rozetler yapmak olacağını umuyordum ancak durum öyle değilmiş. Aslında büyük Steam Yaz ve Kış indirimleri için hazırlanmamış setlerinizi saklamak daha mantıklı. Bu satış etkinlikleri sırasında oluşturulan tüm rozetler, etkinliğe özel rozetlere dönüştürülebilen ve her biri indirim süresi boyunca sürekli olarak seviyelendirilebilen bonus Steam etkinlik kartları ile ödüllendirilir.

İşte burası Steam level atlama çabalarımızı odakladığımız ve bir oyunun beş kart setinden her dördünü bir sonraki indirimde işlemek için sakladığımız yer olacak. Bir diğer önerim ise, satışlar sırasında her şeyi bir araya getirmeniz çok önemli ve mevsimlik satış etkinliklerinin profilinizi yükseltmenin en iyi yolu.

Steam Level Atlama

3- Steam Cevherlerini Kullanın

Steam level atlama için rozet yapmaya başladığınızda, tek ödülünüz tecrübe olmayacak. Yaptığınız her rozet, her zaman önemsiz olarak yazdığım ifadeler ve profil arka planları gibi üç rastgele öğe düşürecek ancak parasal değer olarak hepsi değersiz nesneler olacak. Sadece rozet işçiliğinden elde edilen değerli taşları satarak günde ortalama 25 ila 40 dolar arasında bir kazanç elde etmek mümkün. Bu parayı daha fazla rozete yeniden yatırarak, Steam level kasma işlemini sorun olmaktan çıkarabilirsiniz.

En yeni ve en iyi oyunları rozetlemediğiniz sürece, eşya düşüşlerinizin çoğu pazarda yalnızca birkaç kuruş getirir ancak bu kuruşları daha fazla karta ve daha fazla rozete harcayabilirsiniz. Ayrıca beyzbol sopası sallayan kek ifadeniz için piyasada kimse yoksa, onu daha fazla kart için güçlendirici paketler hazırlamak için kullanabileceğiniz değerli taşlara ayırabilirsiniz ve üretim döngüsüne devam edebilirsiniz.

Steam Level Atlama

4- Parlak Kartlardan Rozet Yapmayın

Steam level atlama için parlak kartlar kesinlikle kötü birer yatırım aracı. Parlak kartlardan hazırlanmış bir rozet, normal bir rozetle aynı oranda tecrübe kazandırır ancak bu kartlar çok daha yüksek paralara satılır. Parlak kartları mutlaka satın ve bunun yerine daha ucuz, normal kartlar satın alın.

5- Kartsız Rozetleri Kaçırmayın

Kart satın almanın ötesinde, birkaç kolay tecrübe kazanmak için iyi olan birkaç özel rozet mevcut. Oyun Koleksiyoncusu rozeti, belirli sayıda oyuna sahip olduğunuzda, ilk satın alımınızdan başlayarak ve var olan her Steam oyununa sahip olma yolunda çeşitli dönüm noktalarında seviye atlayarak otomatik olarak verilir.

Topluluk Rozetleri, Steam’de bir oyunu incelemekten, oyunlara oy vermeye kadar basit eylemler gerçekleştirerek oluşturulabilir ve ekstra tecrübe için iki kez seviye yükseltilebilir. Henüz tamamlamadığınız tüm görevlerin bir listesini profilinizin Rozetler bölümünde bulabilirsiniz. Steam level atlama için bu rozetleri kaçırmayın.

Steam Level Atlama Hilesi Nedir?

Steam Level Atlama

Steam level atlama hilesi gibi şüpheli linklerden kesinlikle uzak durun. Bu tarz kötü amaçlı yazılımları asla kullanmayın ve hesaplarınızı çaldırmayın. Çoğunlukla kullanılan bir program olan Steam Idle Master isimli bir yazılım ile oyunlara giriş yapmadan oynama sürenizi artırma imkanınız mümkün.

Steam Idle Master isimli Steam level atlama botu ile oynama sürenizi artırarak, oyuna hiç giriş yapmadan kart düşürebilirsiniz. Bu programı kullandığı için yasaklanan kimseyi duymadık ancak bu programı kullanmak tamamen sizin sorumluluğunda ve biz bunu sizlere kesinlikle önermiyoruz. Bu tarz çok iyi bilinen programlar hariç, şüpheli programlardan ise kesinlikle uzak durmanızı tekrar tekrar hatırlatıyoruz.

Steam level atlama rehberimizin sonuna geldik. Steam’de kart düşürerek rozet işleyebilir, seviyenizi yükseltebilir ve hatta para kazanabilirsiniz. Steam’de kazandığınız parayı nasıl çekeceğinizi ise buradan öğrenebilirsiniz. Sizlerin kullandığı ve fazla bilinmeyen yöntemler var mı? Bizlerle paylaşmak için aşağıdaki yorumlar kısmında bizlere yazmayı unutmayın!

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.